Ken jij iemand die sponsor wil worden?


Duizenden kinderen wachten op een sponsor. Wil je ons helpen om deze sponsor te vinden? Misschien ken jij iemand die een kind in extreme armoede bescherming wil bieden? Wil je namens een kind hem of haar vragen om sponsor te worden? Graag!

Wat kun je doen?
Vraag een informatiepakket aan door onderstaand formulier in te vullen. We sturen je dan gratis een pakketje op. Je ontvangt dan bijvoorbeeld het informatiepakket van Grace. Als je voor haar een sponsor vindt, stuur je (of de nieuwe sponsor) het aanmeldingsformulier aan ons retour en regelen wij alles verder. Vind je geen sponsor: geen probleem! Als het formulier niet binnen een maand bij ons binnen is, stellen wij Grace voor aan een andere potentiële sponsor. Je hoeft er dus niet bang voor te zijn dat Grace wordt vergeten.

Alvast bedankt dat jij je op deze manier wilt inzetten voor een kind in armoede.

Geef hier eventueel een voorkeur voor land, geslacht of leeftijd aan. Ook kun je hier aangeven of je meer en zo ja, hoeveel pakketjes je wilt ontvangen.
Niet verplicht
Als je die bij de hand hebt, maak je het ons gemakkelijk :)
Wat is de aanleiding om een sponsor te zoeken?

Compassion gaat bewust en verantwoordelijk met je persoonsgegevens om. We verzamelen en verwerken alleen gegevens die nodig zijn om onze missie uit te voeren en onze service te verbeteren. We beschermen je gegevens, zullen ze nooit verkopen en delen ze nooit met derden zonder een juridische verwerkersovereenkomst. Ook kun je je altijd afmelden en op ieder moment gebruik maken van je wettelijk toegekende rechten. Dat is de korte en bondige versie van onze privacy verklaring. Via deze link kun je lezen hoe Compassion precies met je persoonsgegevens en privacy omgaat.


* Verplichte velden