Werken bij Compassion


 

"Werken bij Compassion betekent dat ik mijn passie en professionaliteit inzet voor kinderen in armoede."

Benieuwd waarom onze medewerkers zo enthousiast zijn over het werken bij Compassion? Bekijk de video en ontdek wat het werken bij Compassion zo bijzonder en leuk maakt. Ben of ken jij onze nieuwe collega?

Betaalde vacatures

Wij hebben op dit moment de volgende vacatures:

Open sollicitaties
Wij maken onze vacatures altijd bekend via deze website en sociale media om iedereen gelijke kansen te geven. Het is voor ons helaas niet haalbaar om op open sollicitaties te reageren.

Werk of stages in het buitenland
Compassion gelooft dat werk in ontwikkelingslanden het beste door lokale mensen gedaan kan worden. En omdat we lokale stages in die landen aanmoedigen, bieden we geen stages of (vrijwilliger) functies in het buitenland aan.

Onbetaalde vacatures

Naast vrijwilligers die zich af en toe voor Compassion inzetten, zoeken we ook regelmatig enthousiaste mensen die zich voor wat langere tijd aan een (onbetaalde) functie willen binden. Op dit moment zijn we op zoek naar ambassadeurs voor diverse afdelingen.
Lees meer informatie over deze functies

Vrijwilligerswerk

Er zijn veel verschillende manieren waarop jij je voor Compassion in kunt zetten. Zoals helpen op kantoor, schrijven met een sponsorkind, klussen, vertalen en nog veel meer. Kijk snel wat bij jouw talent past!