In de missie van Compassion zijn de woorden ‘gekend, geliefd en beschermd’ belangrijk. Dat geldt niet alleen voor de sponsorkinderen, maar we gebruiken ze ook als het gaat over onze sponsors. We doen het graag goed in onze service naar de sponsor en dat betekent dat we je willen leren kennen. We geven om je. Jij geeft iets van jezelf voor onze missie en wij beseffen dat we moeten beschermen wat we van je weten. Eigenlijk gewoon zoals we zelf ook behandeld willen worden als het gaat om privacy. We verzamelen wél persoonsgegevens van je, maar zorgen dat die netjes afgeschermd blijven voor derden. En als we contact met je zoeken, vind je altijd een makkelijke mogelijkheid om je af te melden.

Dit is eigenlijk alles wat je écht moet weten. We schermen je gegevens af. Gaan die nooit delen met derden zonder een juridische verwerkersovereenkomst. En je kunt je altijd afmelden, bij elke e-mailing die je van ons krijgt. Dat is kort en bondig onze privacyverklaring.

Maar ja, dat is juridisch niet genoeg. Klik op de link hieronder voor de uitgebreide versie van onze privacyregels. We hebben geprobeerd om het zo begrijpelijk mogelijk te formuleren. Als je hier nog vragen over hebt, kun je ons altijd mailen op databeveiliging@compassion.nl. Je krijgt dan antwoord van een persoon in onze organisatie die je het beste bij jouw specifieke vraag kan helpen.

Nienke Westerbeek, directeur van Compassion Nederland.
Zorgvuldig

“Wij gaan uiterst zorgvuldig om met jouw gegevens”