Dit kun je doen

Er zijn veel manieren waarop je als kantoorambassadeur mee kan werken! Denk aan het ontvangen van gasten, meehelpen bij (lunch)bijeenkomsten, het bellen met sponsors, praktische ondersteuning of meewerken in een van de teams. 

Samen gaan we op zoek hoe je jouw talenten en vaardigheden in kan zetten voor de missie. Wil je ergens in groeien, iets doen waar je al goed in bent of wil je juist díe dingen doen die mogelijk minder leuk zijn, maar wel hard nodig? We komen vast tot een plek die bij jou past! Wij kijken uit naar je aanmelding en nemen snel contact met je op om kennis te maken.

Contactpersoon voor de kantoorambassadeurs van Compassion

Wil je meer weten?

Stèphanie is contactpersoon voor kantoorambassadeurs. Heb je op dit moment nog vragen of wil je weten of het bij jou past om kantoorambassadeur te zijn? Stèphanie helpt je graag en is bereikbaar op sbergman@compassion.nl.

Ervaring van een ambassadeur

Imca-Rian is kantoorambassadeur bij Compassion. Ze verzorgt de lunch op kantoor en werkte onder andere mee in het administratieteam.

“Mijn man zegt altijd: ‘Als je bij Compassion bent geweest bent, kom je helemaal opgeladen thuis.’ De organisatie is een warm bad. Ik voel me gewaardeerd en vind het mooi dat ik een bijdrage kan leveren die van belang is voor de kinderen.”

Portret van Compassion-ambassadeur Imca-Rian

Veelgestelde vragen

  • Kan ik vrijwilligerswerk doen op een project van Compassion in het buitenland?

    Nee, dit is niet mogelijk. Compassion werkt uitsluitend met lokale medewerkers die ter plaatse worden geworven en opgeleid. Stages en vrijwilligersplekken worden alleen lokaal beschikbaar gesteld. Lokale medewerkers kennen de cultuur en de gemeenschap het beste.

  • Krijg ik een vrijwilligersvergoeding?

    Wanneer je vrijwilligerswerk gaat doen op kantoor, kom je in aanmerking voor een reiskostenvergoeding. Je krijgt maximaal 50 km per enkele reis woon-werkverkeer vergoed á 24 cent per kilometer, uitzonderingen daargelaten. Als je vanuit huis werkt mag je een verzoek doen voor een thuiswerkvergoeding van 2 euro per dag. Er is geen vergoeding voor gemaakte werkuren, maar gemaakte kosten om je vrijwilligerswerk uit te voeren mogen in overleg gedeclareerd worden.

De cultuurwaarden van Compassion: gezamelijke missie, gericht op groei, 100% voor elkaar, opbouwende woorden, uitnodigend zijn

Cultuur bij Compassion

Als kantoorambassadeur werk je samen met andere ambassadeurs en collega’s aan één missie. We zetten ons in voor de vele kinderen en gezinnen die wereldwijd nog steeds in armoede leven. Jij bent welkom om hier met jouw unieke talenten aan bij te dragen!

Wil je meer weten over de werkomgeving waar je als kantoorambassadeur deel van bent? Lees over onze cultuurwaarden op de pagina over werken bij Compassion.