Foto van Nathalie, sponsor bij Compassion Nederland.Testimonial van Nathalie (44), 6 maanden sponsor:

Mijn man en ik sponsoren zes lieve, mooie en waardevolle kinderen via Compassion en we houden van ze alsof het onze eigen kinderen zijn. We hebben zelf geen kinderen en daarom vinden we het extra bijzonder om deze zes kinderen te steunen.

Ik raakte bekend met Compassion door een inspirerende preek van een voorganger van Mozaiek. Dit raakte me diep en ik voelde meteen de behoefte om kwetsbare kinderen te helpen, vooral via een christelijke organisatie. Het zien van de foto’s en verhalen van de kinderen op de website motiveerde ons om direct drie kinderen uit El Salvador te sponsoren.

Later, na het zien van documentaires over de armoede in Kenia, wilden we ook daar helpen. Wij wonen heel gewoon, maar realiseren ons hoe gezegend we zijn met een dak boven ons hoofd, stromend water, verwarming en een bed om in te slapen. Daarom besloten we om ook drie kinderen uit Afrika te sponsoren.

De foto’s van de kinderen die wij sponsoren hangen op onze muur met daartussen een schilderij met een bijbeltekst uit Jeremia 28:11: ‘“For I know the plans I have for you”, declares the Lord. “Plans to prosper you and not to harm you, plans to give you hope and a future.”’

En dat is wat ik geloof, dat de kinderen dankzij het Compassion-programma een mooie en hoopvolle toekomst kunnen krijgen.

Elke dag bid ik voor onze lieve sponsorkinderen en hun families. Ik vind het heel fijn om brieven te krijgen en te lezen hoe het met de kinderen gaat. Het sponsoren van een kind in armoede is voor mij echt een grote verrijking voor mijn leven. Maar belangrijker nog is dat de kinderen zich geliefd en waardevol voelen. Als christenen kunnen we Gods liefde met hen delen en hen hoop geven voor de toekomst.

Foto van Tonnie, sponsor bij Compassion Nederland.Testimonial van Tonnie (66), 8 jaar sponsor:

Zo’n acht jaar geleden kwam er een gastspreker in onze kerk. Hij vertelde over kinderen in extreme armoede en het werk dat Compassion doet. Het verhaal greep me enorm aan en daarom ben ik een kind gaan ondersteunen. De betrokkenheid en toewijding die Compassion toont voor de kinderen spreekt me echt aan. Ik vind Compassion een warme en tegelijkertijd professionele organisatie.

Als iemand overweegt om een kind te sponsoren, zou ik zeggen: gewoon doen! Je kunt echt een verschil maken in het leven van een kind. Het geeft zoveel voldoening om te weten dat je bijdraagt aan een betere toekomst voor iemand.

 

Wil jij ook een testimonial geven over Compassion en je ervaring delen met (nieuwe) sponsors? Dat kan via de pagina Schrijf een testimonial. Je kunt natuurlijk ook een review achterlaten via Google.

We zijn in maart 2024 gestart met deze testimonials. Deze pagina wordt de komende maanden verder gevuld met meer verhalen.