Ben je op zoek naar een spreker die vol passie spreekt over gerechtigheid en armoede? Iemand die met eigen ogen heeft gezien hoe armoede levens kapot maakt en daar bewogen over is? Zoek je een spreker voor een gezinsdienst of een themadienst? Je bent bij Compassion aan het juiste adres.

Compassion-sprekers
Voorgangers, sprekers en artiesten die zich willen inzetten voor kinderen in armoede, wij noemen ze: Compassion-sprekers. Stuk voor stuk mensen met passie, sprekerskwaliteit en een bewogen hart voor kinderen in armoede. Ze verzorgen graag een spreekbeurt in jouw kerk, tijdens een conferentie, een vrouwenavond, op je studentenvereniging of een andere bijzondere samenkomst.

Sprekersaanvraag
Maak kennis met onze Compassion-sprekers. Mocht je vragen hebben, we helpen je graag bij het vinden van een spreker die past bij jouw wensen. Je kunt vrijblijvend informatie aanvragen of een sprekersaanvraag invullen. In beide gevallen nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Themadiensten en diensten voor doelgroepen
Een Compassion-spreker spreekt natuurlijk graag over het thema ‘Armoede en Gerechtigheid’, maar de meeste sprekers spreken ook graag over andere onderwerpen. Daarnaast biedt Compassion de mogelijkheid om een specifieke dienst te organiseren: een gezinsdienst of kinderdienst, een dienst met als thema ‘De kracht van woorden’ of een dienst voor jouw Muskathlon. Misschien wil je een dienst of avond organiseren voor een aparte doelgroep, zoals kinderen, jongeren, vrouwen of het bedrijfsleven. Ook dat kan; we denken daarin graag met je mee.