Ben je op zoek naar een spreker die vol passie spreekt over gerechtigheid en armoede? Iemand die met eigen ogen heeft gezien hoe armoede levens kapot maakt en daar bewogen over is? Zoek je een spreker voor een gezinsdienst of een themadienst? Je bent bij Compassion aan het juiste adres.

Compassion-sprekers
Voorgangers, sprekers en artiesten die zich willen inzetten voor kinderen in armoede, wij noemen ze: Compassion-sprekers. Stuk voor stuk mensen met passie, sprekerskwaliteit en een bewogen hart voor kinderen in armoede. Nodig ze uit in jouw kerk om samen een dienst in te vullen.

Je kunt ons ook uitnodigen voor andere momenten
Conferenties, vrouwenavonden, jeugdwerk, studentenvereniging, zondagschool of een andere bijeenkomst. Ambassadeurs met passie voor het spreken over Compassion koppelen we graag aan jouw groep om samen een mooie invulling te geven.

Sprekersaanvraag
Maak kennis met onze Compassion-sprekers. Mocht je vragen hebben, we helpen je graag bij het vinden van een spreker die past bij jouw wensen. Je kunt vrijblijvend informatie aanvragen of een sprekersaanvraag invullen. In beide gevallen nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Ben je Muskatleet en wil je een spreker boeken? Klik dan hier.