Schrijf Schrijf je sponsorkind

Stuur hier eenvoudig een brief of ansichtkaart aan je sponsorkind. Personaliseer je brief met een leuke bijlage of een eigen foto.

Cadeau Geef een cadeautje

Je kunt je sponsorkind, zijn/haar gezin of project een extraatje geven. Dit kan al vanaf € 15!

Meer Meer doen?

Je kunt je sponsorkind persoonlijk ontmoeten tijdens een Compassion-reis of je eigen vakantie. Ook vind je hier gebedspunten voor je sponsorkind.

Vragen

Hier vind je antwoorden op de meest gestelde vragen over sponsoren, doneren, reizen, en nog veel meer.

Bekijk de vragen

Voordeliger geven

Wist je dat je voordeliger kunt geven, door je gift voor een periode vast te leggen? Lees er hier alles over.

Lees meer

Wijzigingen doorgeven

Ben je verhuisd of zijn om andere redenen je gegevens gewijzigd? Of heb je een vraag? We horen het graag.

Wijzig je gegevens

Sponsor+

Helaas worden sponsorkinderen en het werk van Compassion wereldwijd ook getroffen door rampen, infectieziekten en andere problemen. Voor maar € 5 kun jij bijdragen aan hulp voor deze situaties via Sponsor+

Lees meer over Sponsor+

Nieuws & agenda


Muskathlon@home

Op zaterdag 29 augustus organiseert de Muskathlon voor het eerst een landelijk sportevenement in Nederland om geld op te halen voor kinderen in extreme armoede. En iedereen kan meedoen!


Agenda

Alle Compassion evenementen op een rij

Muskathlon@home

Op zaterdag 29 augustus organiseert de Muskathlon voor het eerst een landelijk sportevenement in Nederland om geld op te halen voor kinderen in extreme armoede. En iedereen kan meedoen!

Muskathlon Tanzania 2020

We reizen voor de vierde keer naar Tanzania voor de Muskathlon. Tijdens de Muskathlon wandelen, rennen of fietsen de deelnemers voor kinderen in armoede.

Muskathlon Brazilie 2021

Armoedeproblematiek in Brazilië raakt kinderen extra hard, omdat zij erg kwetsbaar zijn. Problemen als verwaarlozing, mishandeling, kindermisbruik en kinderhandel komen veelvuldig voor. Voor hen doen we een Muskathlon.

Muskathlon Ghana 2021

De armoede in het noorden van Ghana is erg groot. Kindermishandeling en mensenhandel nemen toe in Ghana. Bijna 90% van de kinderen heeft regelmatig te maken met een vorm van geweld. De Muskathlon gaat voor het eerst naar Ghana.