Schrijf Schrijf je sponsorkind

Stuur hier eenvoudig een brief of ansichtkaart aan je sponsorkind. Personaliseer je brief met een leuke bijlage of een eigen foto.

Cadeau Geef een cadeautje

Je kunt je sponsorkind, zijn/haar gezin of project een extraatje geven. Dit kan al vanaf € 15!

Meer Meer doen?

Je kunt je sponsorkind persoonlijk ontmoeten tijdens een Compassion-reis of je eigen vakantie. Ook vind je hier gebedspunten voor je sponsorkind.

Vragen

Hier vind je antwoorden op de meest gestelde vragen over sponsoren, doneren, reizen, en nog veel meer.

Bekijk de vragen

Voordeliger geven

Wist je dat je voordeliger kunt geven, door je gift voor een periode vast te leggen? Lees er hier alles over.

Lees meer

Wijzigingen doorgeven

Ben je verhuisd of zijn om andere redenen je gegevens gewijzigd? Of heb je een vraag? We horen het graag.

Wijzig je gegevens

Sponsor+

Helaas worden sponsorkinderen en het werk van Compassion wereldwijd ook getroffen door rampen, infectieziekten en andere problemen. Voor maar € 5 kun jij bijdragen aan hulp voor deze situaties via Sponsor+

Lees meer over Sponsor+

Nieuws & agenda


InSalvation: Exodus tour

Insalvation gaat eind febrauri van start met de Exodus-tour, na het uitkomen van hun gelijknamige album begin februari. Ook zijn ze met Compassion op reis geweest naar Ghana. De verhalen van deze reis krijgen een plek tijdens de tour.


Agenda

Alle Compassion evenementen op een rij

Bustour 18 maart 2020

Stap uit je eigen wereld en beleef een unieke en inspirerende dag. Compassion brengt letterlijk en figuurlijk armoede dichterbij en daar kun je weleens rijker van worden dan je denkt. Ga jij mee?

Muskathlon Indonesië 2020

In 2020 gaan we voor de derde keer naar het Indonesische eiland Sumba. Een groot deel van de bevolking op dit eiland gaat gebukt onder extreme armoede. Voor hen wandelen, rennen en fietsen we de Muskathlon.

Muskathlon Tanzania 2020

We reizen voor de vierde keer naar Tanzania voor de Muskathlon. Tijdens de Muskathlon wandelen, rennen of fietsen de deelnemers voor kinderen in armoede.