Verstand

De kinderen gaan naar school en krijgen aanvullende lessen. We voorzien in schoolgeld , een uniform, boeken en andere schoolspullen. Daarnaast bieden we huiswerkbegeleiding en beroepstrainingen.

Lichaam

We monitoren de lichamelijke gezondheid van de kinderen, geven inentingen en grijpen in wanneer medische zorg nodig is. De kinderen sporten en we geven voorlichting over gezondheid en hygiëne aan de kinderen en hun families.

Hart

We helpen kinderen om van binnenuit te veranderen. Ze krijgen liefde en bemoediging via de projectmedewerkers en de brieven van hun sponsors. Maatschappelijk werkers monitoren de kinderen en we bieden traumaverwerking.

Geest

De kinderen leren en ervaren dat God van hen houdt. Ze maken kennis met het Evangelie van Jezus Christus op een manier die bij hun leeftijd en cultuur past. Ze krijgen christelijk onderwijs, een (kinder)bijbel en ze bidden en zingen. 

Zo werkt het kindsponsorprogramma van Compassion

Armoede is te verslaan, door kinderen één voor één te helpen. Door voor € 33 per maand een kind via Compassion te sponsoren, geef je het onderwijs, medische hulp, emotionele en sociale groei en geestelijke vorming.

Deel deze video via:

Sponsor nu een kind!