Contact

Icoon met de hoorn van een telefoon.

Heb je een vraag over de Muskathlon? Bel 055 599 44 22 en vraag naar Team Muskathlon.

Fondsenwerving

 • Kan ik meteen aan de slag?

  Ja! Na aanmelding voor de Muskathlon maakt 4M een persoonlijke wervingspagina voor je aan op www.muskathlon.nl. Op deze pagina kunnen jouw vrienden en familie een gift geven. Ook zijn er kinderen zichtbaar voor wie je een sponsor kunt zoeken.

  Via e-mail ontvang je van 4M je inloggegevens, zodat je kan zien wie je sponsort.

 • Hoe werf ik €10.000?

  Je kunt met diverse acties en oproepen geld inzamelen voor jouw Muskathlon. Als iemand een gift geeft op jouw persoonlijke wervingspagina op www.muskathlon.nl, dan is dit bedrag meteen te zien op je teller.

  Als iemand een kind gaat sponsoren, telt dit voor €1.000 op je teller. Het is belangrijk dat degene die een kind gaat sponsoren dan jouw naam invult in het sponsorformulier. Zo weten wij dat dit kind voor jouw Muskathlon telt.

 • Hoe kan iemand een kind op mijn naam sponsoren?

  Dat kan op twee manieren: offline en online.

  Offline: Je kunt op deze pagina fysieke informatiepakketjes van kinderen aanvragen. Voor deze kinderen kun je een sponsor zoeken. Gebruik je andere pakketjes, dan is het belangrijk dat jouw persoonlijke Muskathlon-code of Muskathlon + naam erop staat, zodat we weten dat het gesponsorde kind voor jouw Muskathlon telt.

  Online: Iemand in jouw omgeving kan een kind sponsoren via compassion.nl. Het is dan belangrijk dat diegene in het sponsorformulier deze gegevens invult bij stap 1:
  Wat is de aanleiding dat je een kind gaat sponsoren? > Via een Muskatleet
  Naam Muskatleet > Jouw naam

  Als iemand op jouw naam een kind sponsort, kan het drie weken duren voordat het te zien is in het overzicht.

 • Hoe weet ik dat iemand op mijn naam een kind sponsort?

  Als deelnemer heb je een persoonlijke wervingspagina op muskathlon.nl. Wanneer je inlogt op deze website, met de gegevens die je via mail van 4M hebt gekregen, vind je daar een overzicht van jouw sponsoringen. Hier staan zowel de geldbedragen als de gesponsorde kinderen. Vanwege de AVG-wetgeving is niet zichtbaar wie een kind is gaan sponsoren.

  Als iemand op jouw naam een kind sponsort, kan het drie weken duren voordat het te zien is in het overzicht.

Reiszaken

 • Hoe regel ik mijn visum en inentingen?

  Je krijgt van Muskathlon (4M) een stappenplan om je visum aan te vragen.
  Bij de GGD kan je advies opvragen over aanbevolen en verplichte inentingen en hier een afspraak voor maken. Wij kunnen je niet voorzien van advies omtrent inentingen.

 • VOG en Gedragscode

  Binnen Compassion vinden we het belangrijk dat kinderen beschermd worden. We vragen daarom van alle deelnemers aan de Muskathlon en Compassion-reizen een Verklaring Omtrent Gedrag. Je VOG is bij ons vier jaar geldig.

  Een aantal maanden voor je Muskathlon ontvang je van ons een digitaal aanvraagformulier waarmee jij je VOG kan aanvragen. Deze kun je met je DigID en een iDeal-betaling zelf afhandelen. Hiernaast ontvang je van ons een link om onze Gedragscode te ondertekenen. Met deze voorzorgsmaatregelen willen we je goed informeren en de kinderen beschermen die je gaat ontmoeten.

 • Overige reiszaken

  Op de website van de Muskathlon lees je alles over praktische reiszaken, zoals medische behandeling, het vervoeren van je fiets en het reisprogramma.

Voor wie je werft

Met de opbrengst van de Muskathlon helpt Compassion mensen die in extreme armoede leven. Je werft om moeders en baby’s, kinderen en tieners in het land van jouw Muskathlon de kans op een leven zonder armoede te geven.

Lees hier waar jouw ingezamelde geld voor gebruikt wordt

Vraag materialen aan

Doe je mee aan de Muskathlon en wil je materialen aanvragen? Deze zijn gratis. Vul je gegevens in en wat je wilt hebben en wij sturen het op.

Bekijk hier de materialen en vraag ze aan

Gratis leren armbandje

Als deelnemer van de Muskathlon kun je gratis een leren armbandje bestellen met de tekst ‘Splagchnizomai’. Een Grieks woord dat in onze taal betekent: met innerlijke ontferming bewogen, barmhartig, tot in je binnenste geraakt. In het Engels wordt het woord vertaald met Compassion. Het is een prachtig en diep woord.

In het Youversion leesplan ‘Jezus & Splagchnizomai’ leer je meer over de betekenis én de impact van dit woord bij Jezus en de mensen die Hij tegenkwam.