Laatste nieuws & evenementen


Agenda

Alle Compassion evenementen op een rij

Global Leadership Summit 2019/2020

De Global Leadership Summit is een tweedaagse conferentie bedoeld voor iedereen die betrokken is bij leiderschap en zich hierin wil ontwikkelen. Ook Compassion is bij de GLS betrokken. Zien we je op een van de vijf bijeenkomsten?

Muskathlon Indonesie 2020

In 2020 gaan we voor de derde naar het Indonesische eiland Sumba. Een groot deel van de bevolking op dit eiland gaat gebukt onder extreme armoede. Voor hen wandelen, rennen en fietsen we de Muskathlon.

Muskathlon Tanzania 2020

We reizen voor de vierde keer naar Tanzania voor de Muskathlon. Tijdens de Muskathlon wandelen, rennen of fietsen de deelnemers voor kinderen in armoede.

Muskathlon Brazilie 2021

Armoedeproblematiek in Brazilië raakt kinderen extra hard, omdat zij erg kwetsbaar zijn. Problemen als verwaarlozing, mishandeling, kindermisbruik en kinderhandel komen veelvuldig voor. Voor hen doen we een Muskathlon.

Muskathlon Ghana 2021

De armoede in het noorden van Ghana is erg groot. Kindermishandeling en mensenhandel nemen toe in Ghana. Bijna 90% van de kinderen heeft regelmatig te maken met een vorm van geweld. De Muskathlon gaat voor het eerst naar Ghana.