Laatste nieuws & evenementenInSalvation: Exodus tour

Insalvation gaat eind febrauri van start met de Exodus-tour, na het uitkomen van hun gelijknamige album begin februari. Ook zijn ze met Compassion op reis geweest naar Ghana. De verhalen van deze reis krijgen een plek tijdens de tour.
Agenda

Alle Compassion evenementen op een rij

Muskathlon Indonesië 2020

In 2020 gaan we voor de derde keer naar het Indonesische eiland Sumba. Een groot deel van de bevolking op dit eiland gaat gebukt onder extreme armoede. Voor hen wandelen, rennen en fietsen we de Muskathlon.

Muskathlon Tanzania 2020

We reizen voor de vierde keer naar Tanzania voor de Muskathlon. Tijdens de Muskathlon wandelen, rennen of fietsen de deelnemers voor kinderen in armoede.

Muskathlon Brazilie 2021

Armoedeproblematiek in Brazilië raakt kinderen extra hard, omdat zij erg kwetsbaar zijn. Problemen als verwaarlozing, mishandeling, kindermisbruik en kinderhandel komen veelvuldig voor. Voor hen doen we een Muskathlon.

Muskathlon Ghana 2021

De armoede in het noorden van Ghana is erg groot. Kindermishandeling en mensenhandel nemen toe in Ghana. Bijna 90% van de kinderen heeft regelmatig te maken met een vorm van geweld. De Muskathlon gaat voor het eerst naar Ghana.

Muskathlon Rwanda 2021

Bijna de helft van de bevolking van Rwanda leeft onder de armoedegrens. Het land kent een hoog sterftecijfer onder baby's en kinderen. Kinderen zijn het eerste en grootste slachtoffer van armoede. Sta jij voor hen op?

Muskathlon Indonesië 2021

De bevolking op het Indonesische eiland Timor gaat gebukt onder extreme armoede. De grootste uitdagingen zijn ondervoeding en verwaarlozing van kinderen. Veel kinderen moeten vuilnis verzamelen op de vuilnisbelt. Kom jij voor hen in actie?