moeder en baby uit Bohol

Voor een goed begin van het leven zijn moeders van onschatbare waarde. Maar niet iedere moeder kan haar kind een gezonde start geven doordat ze opgroeit in armoede. Met de inzet van het Moeder- en babyprogramma vecht Compassion tegen het hoge sterftecijfer van moeders en jonge kinderen die overlijden aan de gevolgen van armoede.

De baby’s uit het Moeder- en babyprogramma worden later opgenomen in het Compassion-sponsorprogramma. Het fonds Moeders en baby’s geeft de moeders en kwetsbare kinderen een gezonde start. Ze krijgen toegang tot een verloskundige en gezondheidszorg. Daarnaast krijgen zij extra eten en voedingssupplementen. Binnen het project wordt ook een opvoedcursus aangeboden aan de jonge ouders. Door het Moeder- en babyprogramma krijgen de moeders die meedraaien in het programma een sterk sociaal netwerk waar zij op terug kunnen vallen.

De deelnemers van de vrouwenreis naar de Filipijnen halen geld op om moeders en baby’s een gezonde start te geven. Met een streefbedrag van € 70.000 wordt er in Bohol een Moeder- en babyprogramma geopend en zijn de kosten voor de eerste twee jaar gedekt.

Doneer nu

Streefbedrag: € 70.000,-
We zullen ons met elkaar inzetten om de start van een Moeder- en babyprogramma in Bohol te realiseren.
Met de € 70.000,- die we willen ophalen voorzien we in alle benodigdheden voor de start van het programma en de twee jaar die daarop volgen.

Zelf overmaken
Mocht je zelf geld willen overmaken dan kan dit op rekeningnummer:
NL91 INGB 0000 003232 t.n.v. Compassion o.v.v. STMTPH 2021

Sponsor een kind
Naast giften overmaken, is het ook mogelijk om een kind te gaan sponsoren uit een van de projecten die we bezoeken. Met elkaar hopen we voor in ieder geval 70 kinderen een sponsor te vinden. Deelnemers zijn in de gelegenheid deze kinderen ook te ontmoeten.
Wil jij hier meer over weten of heb je interesse? Stuur ons even een mail:
field-experience@compassion.nl of wordt sponsor van een van onderstaande kinderen.

Tussenstand