Jouw sponsorkind ontmoeten kan op verschillende manieren:


Eigen vakantie Eigen vakantie

Ga jij op vakantie naar het land van jouw sponsorkind? Dan is dit een bijzondere gelegenheid om hem of haar te ontmoeten. Laat ons weten dat je gaat en wij helpen je graag om alles zo goed mogelijk te regelen. Op deze manier wordt het voor jou én voor je sponsorkind een onvergetelijke ervaring.

Compassion-reis Compassion-reis

Tijdens een Compassion-reis naar het land van jouw sponsorkind kun je hem of haar ontmoeten. Je proeft Gods hart voor kinderen in armoede, bezoekt mensen thuis en bent met de groep te gast op Compassion-projecten. Tegelijk ontdek je de schoonheid van het land en haar inwoners, ondanks de gebrokenheid van hun wereld.

Ga mee op reis!

Heb jij interesse om mee te gaan met een Compassion-reis? In deze video vertelt Marlies wat haar reis naar de Filipijnen haar heeft gebracht. Laat je inspireren!

Deel deze video via:

Bezoeken via een andere organisatie

Mano a Mano is een christelijke organisatie die hulp verleent in de Dominicaanse Republiek. Tijdens sommige reizen van Mano a Mano kun je je sponsorkind ontmoeten en een Compassion-project bezoeken. Hierdoor kun je een mooie combi-reis maken waarin je flink je handen uit de mouwen steekt én je sponsorkind zal ontmoeten! Meer informatie over deze organisatie vind je op de website van Mano a Mano.