Ga met Compassion mee op reis en proef Gods hart voor kinderen in armoede.
Zo wordt de reis van jouw leven ook de reis van hun leven.

Blanke man leest Ugandese jongen voor uit boek

De reis van jouw én hun leven

Op reis met Compassion is een buitengewone ervaring. Je proeft Gods hart voor kinderen in armoede. Je ontmoet mensen die leven in extreme omstandigheden. Tegelijk ontdek je de schoonheid van het land en haar inwoners, ondanks de gebrokenheid van hun wereld.

Als jij een sponsorkind hebt in het land waar we naartoe gaan, heb je de kans hem of haar te ontmoeten. We bezoeken mensen thuis en zijn te gast op Compassion-projecten.

Er reist, naast professionele reisleiding, altijd een spreker mee met een Compassion-groepsreis. Hij of zij neemt je mee in de Bijbel en samen ontdekken we wat het betekent om kinderen te bevrijden van armoede in Jezus’ naam.

Reizen onder voorbehoud door coronavirus

Op dit moment zijn al onze reizen door de situatie met het coronavirus onder voorbehoud. De voorbereidingen voor een reis naar Kenia in het voorjaar van 2022 en naar Bangladesh in het najaar van 2022 zijn al bezig, aanmelden is helaas nog niet mogelijk. Heb je interesse? Laat het ons weten! Dan nemen wij contact met je op zodra er nieuws is.

Kenia , voorjaar 2022
(onder voorbehoud)

Op dit moment zijn al onze reizen door de situatie met het coronavirus onder voorbehoud. De voorbereidingen voor een reis naar Kenia in het voorjaar van 2022 zijn al bezig, aanmelden is helaas nog niet mogelijk. Heb je interesse?

Laat het ons weten via onderstaand formulier!

Dan nemen wij contact met je op zodra er nieuws is.

Bangladesh , najaar 2022
(onder voorbehoud)

Op dit moment zijn al onze reizen door de situatie met het coronavirus onder voorbehoud. Heb je interesse om met Compassion naar Bangladesh te reizen?

Laat het ons weten via onderstaand formulier!

Dan nemen wij contact met je op zodra er nieuws is.

Interesse in een reis?

    Om deel te nemen aan een Compassion-reis hoef je geen Compassion-sponsor te zijn. Iedereen is welkom!