Ga met Compassion mee op reis en proef Gods hart voor kinderen in armoede.
Zo wordt de reis van jouw leven ook de reis van hun leven.

Blanke man kijkt samen met een Ugandese jongen in een schrift.

Zo werkt het

Op reis met Compassion is een buitengewone ervaring. Je proeft Gods hart voor kinderen in armoede. Je ontmoet mensen die leven in extreme omstandigheden. Tegelijk ontdek je de schoonheid van het land en haar inwoners, ondanks de gebrokenheid van hun wereld.

Als jij een sponsorkind hebt in het land waar we naartoe gaan, heb je de kans hem of haar te ontmoeten. We bezoeken mensen thuis en zijn te gast op Compassion-projecten.

Er reist, naast professionele reisleiding, altijd een spreker mee met een Compassion-groepsreis. Hij of zij neemt je mee in de Bijbel en samen ontdekken we wat het betekent om kinderen te bevrijden van armoede in Jezus’ naam.

Minder reizen door coronavirus

Het is weer mogelijk om te reizen. Het verschilt echter per land wat de richtlijnen en beperkingen zijn. Vanwege de goede relatie en directe verbinding met de kerken en gezinnen die we dienen, zijn de nationale kantoren in de beste positie om hierover beslissingen te nemen. Voorop staat altijd de gezondheid en veiligheid van de kinderen en gezinnen aldaar, en ook van potentiële bezoekers. Wil je graag je sponsorkind bezoeken? Dan kijken we graag met je mee naar de mogelijkheden. Neem contact met ons op via field-experience@compassion.nl

Interesse in een reis?

    Om deel te nemen aan een Compassion-reis hoef je geen Compassion-sponsor te zijn. Iedereen is welkom!