Ga met Compassion mee op reis en proef Gods hart voor kinderen in armoede.
Zo wordt de reis van jouw leven ook de reis van hun leven.

Blanke man leest Ugandese jongen voor uit boek

De reis van jouw én hun leven

Op reis met Compassion is een buitengewone ervaring. Je proeft Gods hart voor kinderen in armoede. Je ontmoet mensen die leven in extreme omstandigheden. Tegelijk ontdek je de schoonheid van het land en haar inwoners, ondanks de gebrokenheid van hun wereld.

Als jij een sponsorkind hebt in het land waar we naartoe gaan, heb je de kans hem of haar te ontmoeten. We bezoeken mensen thuis en zijn te gast op Compassion-projecten.

Er reist, naast professionele reisleiding, altijd een spreker mee met een Compassion-groepsreis. Hij of zij neemt je mee in de Bijbel en samen ontdekken we wat het betekent om kinderen te bevrijden van armoede in Jezus’ naam.

Minder reizen door coronavirus

Vanwege de wereldwijde pandemie van het Coronavirus (COVID-19), heeft de wereld lange tijd op slot gezeten. Hierdoor heeft Compassion Nederland de afgelopen jaren alle groepsreizen uitgesteld of geannuleerd en waren er geen individuele reizen mogelijk. Stapsgewijs komt hier verandering in, en individuele bezoeken aan sponsorkinderen zijn inmiddels weer beperkt mogelijk.

We zijn momenteel ook de mogelijkheden aan het onderzoeken om weer groepsreizen te organiseren. Zodra hier meer over bekend is, lees je dat op deze website. Wil je graag zelf je sponsorkind bezoeken? Dan kijken we graag met je mee of dit weer mogelijk is. Stuur in dat geval een mail naar field-experience@compassion.nl

Interesse in een reis?

    Om deel te nemen aan een Compassion-reis hoef je geen Compassion-sponsor te zijn. Iedereen is welkom!