Kom naar één van onze informatieavonden:


Informatieavond Colombia Informatieavond Colombia

Op maandag 3 september is er een informatieavond over de reis naar Colombia in februari. Heb je interesse? We zien je graag!

Informatieavond Rwanda (vrouwenreis) Informatieavond Rwanda (vrouwenreis)

Heb jij interesse in de vrouwenreis? Op maandag 10 september is er een informatieavond over deze reis naar Rwanda op ons kantoor in Apeldoorn. Meld je aan!

Komende reizen:


10 - 20 oktober 2018

20 februari - 2 maart 2019

21 - 30 maart 2019

Oktober 2019

Ga mee op reis!

Heb jij interesse om mee te gaan met een Compassion-reis? In deze video vertelt Marlies wat haar reis naar de Filipijnen haar heeft gebracht. Laat je inspireren!

Deel deze video via:

Heb je interesse in een van onderstaande reizen? Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op wanneer er nieuws is!


* Ecuador (oktober 2019)
* Uganda (voorjaar 2020)

Compassion gaat bewust en verantwoordelijk met je persoonsgegevens om. We verzamelen en verwerken alleen gegevens die nodig zijn om onze missie uit te voeren en onze service te verbeteren. We beschermen je gegevens, zullen ze nooit verkopen en delen ze nooit met derden zonder een juridische verwerkersovereenkomst. Ook kun je je altijd afmelden en op ieder moment gebruik maken van je wettelijk toegekende rechten. Dat is de korte en bondige versie van onze privacy verklaring. Via deze link kun je lezen hoe Compassion precies met je persoonsgegevens en privacy omgaat.


* Verplichte velden