Ga met Compassion mee op reis en proef Gods hart voor kinderen in armoede.
Zo wordt de reis van jouw leven ook de reis van hun leven.

Blanke man leest Ugandese jongen voor uit boek

De reis van jouw én hun leven

Op reis met Compassion is een buitengewone ervaring. Je proeft Gods hart voor kinderen in armoede. Je ontmoet mensen die leven in extreme omstandigheden. Tegelijk ontdek je de schoonheid van het land en haar inwoners, ondanks de gebrokenheid van hun wereld.

Als jij een sponsorkind hebt in het land waar we naartoe gaan, heb je de kans hem of haar te ontmoeten. We bezoeken mensen thuis en zijn te gast op Compassion-projecten.

Er reist, naast professionele reisleiding, altijd een spreker mee met een Compassion-groepsreis. Hij of zij neemt je mee in de Bijbel en samen ontdekken we wat het betekent om kinderen te bevrijden van armoede in Jezus’ naam.

Geen reizen door coronavirus

Vanwege de huidige wereldwijde pandemie van het Coronavirus (COVID-19), heeft Compassion Nederland besloten alle internationale reizen tot nader order op te schorten. Dit betekent dat alle groepsreizen zijn uitgesteld of geannuleerd en dat we in de nabije toekomst geen individuele bezoeken kunnen inplannen.

Deze beslissing is genomen uit voorzorg om de overdracht van het coronavirus binnen de Compassion-gemeenschap te voorkomen en om onverwachte reiscomplicaties te voorkomen voor iedereen die met Compassion reist. We willen er ook voor zorgen dat onze Compassion medewerkers in de projecten en op het veldkantoor zich volledig kunnen concentreren op het bieden en organiseren van zorg en invullen van de onmiddellijke behoeften van de gesponsorde kinderen, hun familie en de gemeenschappen waarin ze leven.

Dankjewel voor jouw geduld. Zodra we meer informatie hebben, vermelden we dat op deze pagina. Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op via 055 – 5994422 of mail naar field-experience@compassion.nl

Interesse in een reis?

    Om deel te nemen aan een Compassion-reis hoef je geen Compassion-sponsor te zijn. Iedereen is welkom!