Heb jij marketing-skills? Maak kennis met Compassion!

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s voor ons Marketing & Communicatie team. Beschik jij over marketing-skills; wie weet hebben we een match! We zien uit naar een gesprek met jou bij een eerlijk bakje koffie!

Op zoek naar jou!

Compassion is een jonge, moderne organisatie, altijd op zoek naar hoe we zoveel mogelijk mensen aan onze missie kunnen verbinden. Daarvoor zijn innovatie, inspiratie, professionaliteit, expertise en gedrevenheid cruciaal. Die werkcultuur mag je verwachten als je je aan ons verbindt. Met jou zoeken we hoe je jouw talenten (nog meer) kunt ontdekken en inzetten.

Dit zijn wij

Alles wat we doen, doen we voor kinderen in armoede. In 25 landen nemen ruim 2 miljoen kinderen deel aan Compassion‐projecten. Dit is niet mogelijk zonder de steun van sponsors wereldwijd en de inzet van meer dan 8.000 lokale kerken waarmee Compassion samenwerkt. Onze lokale medewerkers weten als geen ander wat de gevolgen van extreme armoede kunnen zijn en kennen de omgeving, de noden en de mensen. Op de projecten krijgen kinderen gezonde voeding, gezondheidszorg en toegang tot onderwijs. Kinderen die worden gesponsord krijgen hulp op alle gebieden van hun leven: fysiek, sociaalemotioneel, cognitief en spiritueel. Ieder kind maakt kennis met de onvoorwaardelijke liefde van Jezus. Compassion Nederland maakt deel uit van een wereldwijde beweging die groeit.

Word jij onderdeel van ons team en werk je mee om nog meer kinderen uit armoede te bevrijden?

Goed om te weten

Bij Compassion werken we hybride. We zijn goed ingericht voor thuiswerken, maar ontmoeten elkaar ook graag regelmatig op kantoor. Je kunt verwachten 2 keer per week op locatie in Apeldoorn aanwezig te zijn.


Maak meteen een afspraak!

Heb jij marketing-skills? Dan maken we graag kennis met jou. In een ontspannen gesprek met één van onze marketingspecialisten willen we je beter leren kennen. No strings attached!

Bij datgene wat je aankruist gaan we ervan uit dat je een relevante opleiding en/of werkervaring hebt.