Het team waarvoor jij je inzet, werkt overkoepelend en zet zich in voor de hele organisatie. Ongeveer de helft van de tijd is bestemd voor de ondersteuning van onze directeur en de Raad van Toezicht. De andere helft vult zich organisch door diverse taken die voortkomen uit de dynamisch werkcultuur.

Dit ga je doen:

  • Je ondersteunt de directeur onder andere bij het plannen van vergaderingen, voorbereiden van reizen en het maken van afspraken.
  • Je voert ondersteunende taken uit voor de Raad van
    Toezicht en notuleert de Engelstalige vergaderingen.
  • Je maakt in samenwerking met de RvT-voorzitter agenda’s voor vergaderingen, woont ze bij en zorgt voor een goed verslag en actiepunten.
  • Vanuit de vergaderingen voer je de daaruit voortvloeiende werkzaamheden uit.
  • Je ondersteunt de communicatie over besluiten en assisteert bij het bewaken van de voortgang van beleids-, advies- en besluitvormingsprocessen.
  • Je organiseert zo nu en dan (internationale) meetings en activiteiten. Bij die meetings zorg jij voor de gastvrije ontvangst.

Nieuwsgierig geworden en meer weten?


Is deze functie je op het lijf geschreven? Solliciteer dan direct! We ontvangen graag voor 30 april 2024 je motivatiebrief en eventueel een cv t.a.v. Marjan Coppoolse. Twijfel je nog, maar maak je wel graag kennis en wil je over deze functie doorpraten? Stuur ons een mailtje met je cv, dan plannen we een koffiemoment met je in.

De eerste ronde gesprekken wordt gehouden op maandag 6 mei 2024, een tweede ronde wordt later vastgesteld. Meer weten over de vacature of over de cultuur van Compassion? Bel gerust met 055-599 44 22 of mail naar vacatures@compassion.nl.