Bij Compassion zijn we voortdurend op zoek naar de beste manieren om kinderen die opgroeien in armoede te helpen en hen te begeleiden in een gezonde ontwikkeling. We zetten in op innovatie en willen toekomstbestendige hulp bieden in een wereld die snel verandert. Daarom blijven we onze programma’s vernieuwen en verbeteren.

Wat daarin altijd overeind blijft staan is dat ieder kind dat deelneemt aan een van onze projecten het Evangelie hoort en de kans krijgt om de liefde van God te ervaren. Het is ontzettend waardevol om daarin samen op te trekken met lokale kerken wereldwijd.

In onze steun aan kinderen en gezinnen speelt duurzaamheid ook een belangrijke rol. Dat komt terug in de programma’s in de landen waar we werken, maar ook op ons kantoor in Nederland proberen we continu scherpe en verantwoorde keuzes te maken op dit gebied.

We zijn dankbaar voor alle sponsors, relaties en kerken die samen met ons de lokale kerk en onze lokale Compassion-medewerkers in hun kracht kunnen zetten. We voelen ons bevoorrecht dat we zo met elkaar kunnen doen waarvoor we geroepen zijn en kinderen de kans te geven zich gezond te ontwikkelen.