Muskathlon


Met de Compassion Muskathlon kom je letterlijk in beweging voor kinderen die te maken hebben met extreme armoede. Armoede dat hen weerhoudt van goed onderwijs, een gezonde levensstijl en het ontvangen van de juiste (minimale) voeding. Als Compassion willen wij samen met jou naast de gezinnen en de lokale kerken staan, om zo bij te dragen aan een hoopvolle toekomst voor deze prachtige kinderen.

Joshua en de Muskathlon

Joshua raapte plastic op de vuilnisbelt, maar zijn leven veranderde door de Muskathlon.
Nu gaat hij naar school en droomt hij ervan om dokter te worden. Bekijk zijn verhaal.Muskathlon@home

Door de coronacrisis konden de Muskathlon-reizen ook in 2021 niet door gaan. Maar niets doen is geen optie, want de extreme armoede neemt door diezelfde crisis alleen maar toe. Daarom was 26 juni 2021 onze tweede Muskathlon@home.¬†Opnieuw een bijzonder en feestelijk weekend. Honderden mensen die van Texel tot Middelburg naar buiten gingen om in beweging te komen tegen extreme armoede. En niet alleen in Nederland, ook in Belgi√ę en Kenia werd gesport voor Compassion! We haalden meer dan 350.000 euro op en daarom organiseren we op 25 juni 2022 weer een Muskathlon@home!

Natuurlijk kun ook jij meedoen. Individueel, of met je familie, je straat, je kerk, je huiskring, je wielermatties, je sportclub, je wandelgroepje, etc. Hardlopen, wandelen, fietsen, steppen, skeeleren, hinkelen of surfen, het mag allemaal. Wil een melding als je je kunt inschrijven voor de Muskathlon@home 2022,
vul dan onderstaande formulier in. Dan houden we je op de hoogte!

Geef via dit formulier aan dat je op de hoogte wilt worden gehouden, aangaande de lancering van Muskathlon@home 2022!
Naam
Toestemming(Vereist)

Ook in Kenia renden ze mee!

In Kenia kwamen op 26 juni 2021 zo’n 100 deelnemers in beweging voor kinderen die opgroeien in armoede.
Bekijk de aftermovie!


Op 26 juni bezocht Nienke enkele Muskathleten!

Onze cameraman ging met haar mee!


Contact

Telefoon logo

Heb je een vraag over de Muskathlon? Bel Annemiek of Arjen: 055 599 4422 of chat met ze via de knop rechtsonder.