Muskathlon


Met de Compassion Muskathlon kom je letterlijk in beweging voor kinderen die te maken hebben met extreme armoede. Armoede dat hen weerhoudt van goed onderwijs, een gezonde levensstijl en het ontvangen van de juiste (minimale) voeding. Als Compassion willen wij samen met jou naast de gezinnen en de lokale kerken staan, om zo bij te dragen aan een hoopvolle toekomst voor deze prachtige kinderen.

Joshua en de Muskathlon

Joshua raapte plastic op de vuilnisbelt, maar zijn leven veranderde door de Muskathlon.
Nu gaat hij naar school en droomt hij ervan om dokter te worden. Bekijk zijn verhaal.Muskathlon@home

Sinds de Corona crisis konden de reizen in 2021 geen doorgang vinden. Echter, de extreme armoede neemt door deze crisis alleen maar toe. Niets doen was dan ook geen optie. Op 26 juni 2021 organiseerden we samen met nog meer organisaties voor de tweede keer een Muskathlon@home. Wat hebben we een bijzonder weekend meegemaakt. Wat een feest! Zoveel mensen die de straten zijn opgegaan om in beweging te komen tegen extreme armoede. En niet in alleen in Nederland, ook in België en Kenia! De teller staat inmiddels op zo’n 356.000 euro en nog steeds komen er fondsen binnen. Volgend jaar organiseren we weer een Muskathlon@home en we hopen de datum van het event heel snel bekend te maken!


Op 26 juni bezocht Nienke enkele Muskathleten!

Onze cameraman ging met haar mee!


Contact

Telefoon logo

Heb je een vraag over de Muskathlon? Bel Annemiek of Arjen: 055 599 4422 of chat met ze via de knop rechtsonder.

De Muskathlon is een soort levensreis in 8 dagen. Van prachtige hoogtepunten en hoop, naar immense dieptepunten met verdriet en bewogenheid.

Mark