Tijdens een themadienst in je kerk, staat de dienst in het teken van armoede en gerechtigheid. We helpen je natuurlijk graag bij het organiseren van deze dienst. Er zijn veel verschillende mogelijkheden, zodat we een dienst kunnen samenstellen die goed aansluit bij jouw gemeente. Denk bijvoorbeeld aan het (gratis) uitnodigen van een van onze artiestambassadeurs of sprekers of het houden van een collecte.

Mogelijkheden themadienst

Vraag materialen aan

Je kunt verschillende materialen aanvragen om jouw themadienst te organiseren. Denk bijvoorbeeld aan folders, magazines en een doe-boek voor kids. Organiseer je een collecte voor Compassion? Ook daar hebben we verschillende materialen voor met o.a. een knutselpakket voor kinderen en een powerpoint.

Vraag hier materialen voor een themadienst aan

Vraag hier het collectepakket aan

Spreker uitnodigen

Er zijn diverse sprekers die gespecialiseerd zijn in de thema’s armoede en gerechtigheid. Je kunt kostenloos een spreker uitnodigen voor jouw dienst.

Op deze pagina vind je het complete overzicht van sprekers

Artiest uitnodigen

Er zijn diverse artiesten die tijdens jouw themadienst kosteloos willen optreden. We helpen je graag bij het vinden van een artiest die past bij jouw wensen.

Bekijk hier alle info en het artiestenoverzicht

Vragen?

Wil je een themadienst organiseren in jouw kerk of gemeente?
Vul dit formulier in en wij nemen contact met je op