Boei je jeugdgroep!

Jongeren laten zich gedurende een bepaalde periode (12 of 24 uur) boeien aan elkaar. Tijdens deze periode doen zij verschillende activiteiten. Ze laten zich sponsoren (per uur of per activiteit). Je gaat ervoor om als groep minstens €400  in te zamelen. Met dat bedrag wordt een kind in armoede gesponsord, waardoor dit kind bevrijd wordt uit de boeien van armoede.

Een leuke, inspirerende manier om de jeugd van je kerk te betrekken bij armoede en Gods verlangen naar sociale gerechtigheid. Via Armoede Boeit betrek je ook de rest van de gemeente bij de jeugdactie.

Hoe het werkt


Armoede Boeit begint met een kick-off, een avond waarop je de actie introduceert. Tijdens de avond verdiep je je samen in wat de Bijbel over armoede zegt en ontdek je wat leven in armoede daadwerkelijk betekent: het zet mensen vast, het boeit ze.

Nu je met elkaar besloten hebt de actie Armoede Boeit te gaan doen kun je beginnen met de voorbereidingen:

Het hoogtepunt van de actie: de actiedag zelf! De dag begin je ’s avonds (bij een 24-uurs actie) of ’s morgens (bij een 12-uurs actie) met een bijeenkomst.

Hier kun je het programma voor de kick-off downloaden.

Registreer je actie


Compassion gaat bewust en verantwoordelijk met je persoonsgegevens om. We verzamelen en verwerken alleen gegevens die nodig zijn om onze missie uit te voeren en onze service te verbeteren. We beschermen je gegevens, zullen ze nooit verkopen en delen ze nooit met derden zonder een juridische verwerkersovereenkomst. Ook kun je je altijd afmelden en op ieder moment gebruik maken van je wettelijk toegekende rechten. Dat is de korte en bondige versie van onze privacy verklaring. Via deze link kun je lezen hoe Compassion precies met je persoonsgegevens en privacy omgaat.


* Verplichte velden