Kinderen in extreme armoede krijgen niet zo vaak een cadeau als in Nederland. Een cadeau is heel speciaal. Ieder jaar krijgen de sponsorkinderen een geschikt cadeau. Dit jaar is dat vanwege de pandemie nog meer op maat.
In een heel aantal landen is de impact van COVID-19 nog groot. Kinderen zijn misschien het meest geholpen met praktische cadeaus zoals schoenen, kleding, schoolspullen of zelfs voedsel. Wat het cadeau ook is, de kinderen zullen iets ontvangen waarmee ze mogen weten dat ze waardevol zijn.

Jezus, Licht van de wereld

Door COVID-19 is het dit jaar niet mogelijk om op alle projecten het Kerstfeest te vieren. Indien de maatregelen het niet toelaten, bezoeken de projectmedewerkers de kinderen thuis. De hoop die Jezus naar deze wereld bracht wordt gedeeld met 2 miljoen kinderen en hun gezinnen wereldwijd.

Een kerstcadeau voor ieder kind
Kinderen die opgroeien in armoede zijn elke dag bezig met overleven. Er blijft zelden geld over voor iets bijzonders, zoals een cadeau. Juist nu tijden van een wereldwijde pandemie willen we elk kind een cadeau geven, zodat zij ervaren dat er aan hen wordt gedacht en dat ze geliefd zijn. Dat cadeau wordt met zorg door de medewerkers uitgezocht.