Artiest-ambassadeurs


Matthijn

Matthijn

"Een van de grootste gevolgen van armoede is dat mensen worstelen met het idee dat ze waardeloos zijn. Samen met Compassion wil ik daar iets aan doen." (Matthijn Buwalda)


InSalvation

InSalvation

"Wanneer we Jezus volgen kunnen we onze ogen niet sluiten voor de ongerechtigheid in deze wereld. Daarom sponsoren wij Angelica in Haïti, en zoeken we meer sponsors."


Damascus

Damascus

Damascus, een collectief van drie gedreven rappers en één zangeres, ieder met een vlijmscherpe pen.


Reni & Elisa

Reni & Elisa

"In de Compassion-projecten hoort ieder kind over Jezus, en krijgt het de kans om uit armoede te ontsnappen. Ieder kind verdient zo'n kans."


Gilbert & Sharon

Gilbert & Sharon

"Armoede houdt mensen generaties lang in de greep. Totdat er iemand opstaat, zo’n kind uit de ketting rukt en zegt: tot hier en niet verder. Samen met Compassion doen we dat."


Half a Mile

Half a Mile

"Wij steunen Compassion in het bijzondere werk dat ze doen. We leven samen als mensen op deze wereldbol en hebben ontzettend veel om te delen!"


LEV

LEV

"Meer dan 1 miljard kinderen leven van minder dan €1 per dag. In Indonesië hebben we gezien hoe Compassion deze kinderen helpt en een toekomst geeft."


Peter & Carin

Peter & Carin

"Wij willen dat gerechtigheid doorklinkt in alles dat we doen een stem zijn voor kinderen in nood. Via zowel onze muziek als trainingen."


for KING and COUNTRY

for KING and COUNTRY

for KING and COUNTRY is een christelijk pop duo, bestaande uit de Australische broers Joel en Luke. American Songwriter beschreef hen als het Australische antwoord op Coldplay. 


Hillsong United

Hillsong United

"We hopen op een generatie van mensen die zich willen inzetten voor de verlorenen en mensen in nood, zowel dichtbij als ver weg."


Darlene Zschech

Darlene Zschech

“We hebben onze sponsorkinderen ontmoet en toen gezien hoe Compassion hoop brengt temidden van de pijn.”


Casting Crowns

Casting Crowns

Zanger Mark Hall van Casting Crowns: "We zijn niet gezegend om te hebben, maar we zijn gezegend om te geven".


Compassion Nederland maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten