Voorwaarden Compassion-artiesten

Compassion wil samen met jou en jouw kerk de strijd aangaan tegen armoede. Wij geloven dat de kerk deze missie heeft in de wereld. In die missie hebben we elkaar nodig en wil Compassion waar mogelijk de kerk dienen.

Ons artiestennetwerk verleent vooral medewerking aan kerken, maar het is ook mogelijk om een Compassion-artiest uit te nodigen voor een evenement.

  • Tiener- jeugd- en gezinsdiensten: Compassion-artiesten spelen regelmatig in tiener- en jeugddiensten.
  • Thema diensten over armoede en gerechtigheid
  • Praise-avonden: Een aantal van onze artiesten is aanbiddingsleider
  • Events voor vrouwen: Ons artiestennetwerk heeft de beschikking over een aantal artiesten die regelmatige op vrouwenconferenties/dagen hun medewerking verlenen.
  • Korenconcerten: een aantal van onze artiesten treden regelmatig op met koren om een avondvullend programma te verzorgen. (bijv. Reni & Elisa)

Let op! Voor deze specifieke evenementen geldt als voorwaarde: het aantal verwachte bezoekers. 

Beschikbaarheid
Compassion regelt graag een artiest van jouw voorkeur, maar helaas is niet iedere artiest te allen tijde beschikbaar. Locatie, doelgroep, thema, datum en het aantal bezoekers spelen hierin een rol. Mocht de artiest van jouw keuze niet beschikbaar zijn dan adviseren we je graag over andere artiesten.

Gratis Compassion-artiest
Compassion biedt je gratis een Compassion-artiest aan. Jouw kerk/organisatie maakt dus geen kosten door een artiest te boeken. Wij verzorgen maximaal één Compassion-artiest met oproep voor kindsponsoring per kerk/organisatie per jaar. De meeste van deze artiesten komen solo of als duo. Mocht er de wens zijn dat de artiest de hele band meeneemt, dan zijn er wel aanvullende kosten.

Via Compassion zal er ook afstemming zijn over de (geluids-) techniek. In de meeste gevallen kan / wil de artiest gebruik maken van de aanwezige middelen van de kerk, mits ze voldoen aan de voorwaarden van de artiest. Dit zal via Compassion worden afgestemd. Mocht de techniek niet voldoen, dan worden er extra kosten gevraagd voor het inhuren van een geluid set.

Investering Compassion
Compassion-artiesten zijn over het algemeen afhankelijk van hun artiestenvergoeding. Compassion wil hen dan ook graag een passende vergoeding- en reiskostenvergoeding bieden. Als non-profit organisatie kunnen wij die investering alleen doen, als een Compassion-artiest een wezenlijke bijdrage levert aan ons werk door in een dienst te delen over zijn/haar betrokkenheid en het werk van Compassion. Mocht jouw aanvraag een te grote investering van Compassion vragen, dan hopen wij op jouw begrip en zoeken graag met je naar een passende oplossing.

Compassion zichtbaar
Wij beschikken graag over de volgende mogelijkheden:

  • Mocht een Compassion-artiest medewerking verlenen in uw dienst, dan zouden we graag willen zien dat de dienst gecentreerd is rondom het thema ‘Gerechtigheid’. Het laatste wat Compassion wil is dat we als een commercial-break over komen als de artiest iets over ons werk deelt. Gemeenteleden die al betrokken zijn bij ons werk willen wij bemoedigen. De andere gemeenteleden willen wij graag uitleggen hoe zij betrokken kunnen raken bij ons werk en wat het inhoudt om een kind te sponsoren. Mocht een eigen voorganger deze dienst voorgaan, dan zijn er preekschetsen over het thema gerechtigheid bij Compassion beschikbaar.
  • Graag informeren wij gemeenteleden door middel van voorlichtingsmateriaal over ons werk. Een paar tafels in de hal is al voldoende. Op deze manier bieden wij gemeenteleden de mogelijkheid om een kind te sponsoren.
  • Ons werk is afhankelijk van sponsors en giftgevers. Om die reden komen wij graag in aanmerking voor een bestemmingscollecte.

Mocht je alsnog een artiestenvergoeding willen doneren dan is deze natuurlijk zeer welkom. 

Vul nu het aanvraagformulier in

Aanvraagformulier

Naar het artiestenoverzicht

Overzicht