De gevolgen van COVID-19 gaan nog lang na-ebben in de landen waar we werken. Wil je het werk van de lokale kerken tijdens deze crisis blijven ondersteunen? Het is mogelijk om gedurende zes maanden maandelijks een gift te geven. Kies daarvoor bij het afronden van je donatie voor de optie ‘maandelijks’. Na zes maanden stopt je machtiging automatisch.


Corona: de lokale kerk helpt

De gevolgen van het coronavirus en de lockdown zijn enorm in de 25 landen waar Compassion werkt. Meer dan ooit zijn we dankbaar voor de lokale kerken waarmee we samenwerken om kinderen te bevrijden uit armoede. Zij kennen als geen ander de nood van de gezinnen in de gemeenschap. Ze zijn dichtbij om hulp te bieden. Als wereldwijde kerk staan we om hen heen. Jouw gift draagt bij aan COVID-19 noodhulp waarmee we via de lokale kerk gezinnen kunnen voorzien van voeding, schoon water, medicatie, hygiënekits of andere dagelijkse benodigdheden.

De besteding van jouw gift
Hoe de coronacrisis zich ontwikkelt is onzeker. We besteden je gift altijd aan hulp die op dat moment het meest nodig is in de gezinnen die we ondersteunen. Je gift voor hygiëneproducten kan hierdoor bijvoorbeeld besteed worden aan voedsel of onderdak. Als de crisis zich zodanig ontwikkelt dat niet alle gelden nodig zijn voor COVID-noodhulp, besteden we je gift aan andere nood bij rampen wereldwijd.

Meer weten over de hulp aan de sponsorkinderen tijdens deze crisis? Bekijk de veelgestelde vragen.

Lees de verhalen

Voor bedrijven

Wil je als ondernemer bijdragen
aan COVID-19 noodhulp? 

 
Voor kerken

Wil je als kerk bijdragen
aan COVID-19 noodhulp?