Je sponsoring beëindigen


Mocht je als gevolg van de coronacrisis in financiële problemen komen en je sponsoring willen opzeggen, neem dan contact met ons op.
Wij denken graag met je mee om een passende oplossing te vinden.

Wil je je sponsoring om een andere reden opzeggen? Vul dan onderstaand formulier in. Voor het opzeggen van je sponsoring geldt een opzegtermijn van 2 maanden. Zo heb jij nog tijd om een laatste brief aan je sponsorkind te schrijven. Ondertussen doen wij er alles aan een nieuwe sponsor voor je sponsorkind te vinden.

Vul hier de naam van het kind in en zo mogelijk het kindnummer

Compassion gaat bewust en verantwoordelijk met je persoonsgegevens om. We verzamelen en verwerken alleen gegevens die nodig zijn om onze missie uit te voeren en onze service te verbeteren. We beschermen je gegevens, zullen ze nooit verkopen en delen ze nooit met derden zonder een juridische verwerkersovereenkomst. Ook kun je je altijd afmelden en op ieder moment gebruik maken van je wettelijk toegekende rechten. Dat is de korte en bondige versie van onze privacy verklaring. Via deze link kun je lezen hoe Compassion precies met je persoonsgegevens en privacy omgaat.


* Verplichte velden