We hebben iets leuks waarmee de wereld van jouw sponsorkind dichterbij komt. Via je persoonlijke account op MyCompassion heb je namelijk direct en online toegang tot informatie over jouw sponsorkind(eren).

Je vindt er onder andere de foto en biografie van je sponsorkind, het actuele weer in de regio waar je sponsorkind woont, maar ook alle geschreven en ontvangen brieven. Bovendien kun je je gegevens makkelijk zelf aanpassen. Daarnaast krijg je via MyCompassion inzicht in de giften die je geeft en kun je een jaaroverzicht van jouw giften downloaden.

Natuurlijk kun je hier ook brieven schrijven, een verjaardagskaart sturen en een gift geven aan je sponsorkind en zijn/haar familie.

Inloggen op jouw MyCompassion-account gaat makkelijk met je e-mailadres en wachtwoord. Volg onderstaande stappen en je kunt snel en aan de slag met jouw persoonlijke account.

Jongen uit Tanzania knipoogt en steekt duim omhoog.

In 4 stappen je eigen MyCompassion account

Heb je van Compassion een uitnodigingsmail ontvangen, klik dan op de link in de e-mail en maak je wachtwoord aan. Heb je (nog) geen e-mail ontvangen met een persoonlijke link, volg dan onderstaande stappen:

 1. Ga naar my.compassion.nl.
 2. Vul je e-mailadres in. Let op! Dit moet het e-mailadres zijn waarmee je bij Compassion bekend bent. Sponsor je zowel privé als met je bedrijf, kerk, school of groep dan moet je dus twee accounts aanmaken met twee verschillende e-mailadressen.
 3. Je ontvangt een e-mail met de bevestiging van je aanvraag. Klik in deze e-mail op de link en maak een wachtwoord aan.
 4. Jouw account is aangemaakt. Je kunt nu op ontdekkingstocht door MyCompassion.

Veelgestelde vragen over MyCompassion

 • Waar kan ik terecht met mijn vragen over MyCompassion?

  Ons sponsor engagement team staat je graag te woord om onduidelijkheden uit te leggen. Ons telefoonnummer en e-mailadres zijn hiervoor de beste kanalen. Je vindt ze op de contactpagina.

  Tijdens kantooruren zijn we bijna altijd bereikbaar via de chat aan de rechterkant deze pagina.

  Gaat er echt iets mis met MyCompassion dan zorgen onze collega’s ervoor dat de juiste mensen op de hoogte worden gebracht om het probleem op te pakken. Je wensen en ideeën voor nieuwe functionaliteiten kun je bij voorkeur via de e-mail met ons delen.

 • Is MyCompassion klaar of komen er nog nieuwe mogelijkheden bij?

  MyCompassion zal zeker verder ontwikkeld worden naar een online platform waar je alles rondom de sponsoring van Compassion kunt vinden en regelen. Je kunt inmiddels via MyCompassion kaarten en brieven schrijven en extra giften geven voor de kind(eren) die je sponsort. En is op de Mijn giften pagina een overzicht te vinden van wat je (maandelijks) aan Compassion geeft en een handig jaaroverzicht voor je belastingaangifte.

  En Compassion is nog niet af, we blijven innovaties toevoegen aan het platform. Heb je goede ideeën, laat het ons dan weten!

 • Wat is MyCompassion en wat kan ik ermee?

  Met MyCompassion geven we je een online plek waar je met één login alles bij de hand hebt rondom je sponsoring bij Compassion. Je vindt er jouw contactgegevens zoals je bij ons bekend bent en je kunt er eenvoudig wijzigingen doorvoeren als er iets niet klopt of veranderd is.

  Daarnaast heb je een overzicht van jouw sponsorkind(eren), inclusief foto en biografie. Zo kun je direct brieven en kaarten schrijven of een gift geven en hoef je voor de nieuwste foto niet te wachten op het volgende moment dat we die printen en per post versturen. Op een leuke manier laten we je weten dat je sponsorkind bijna jarig is. Eerder door jou of je sponsorkind geschreven brieven staan bij elkaar, zodat je makkelijk terug kunt lezen wat jullie in de vorige briefwisseling aan elkaar hebben verteld of gevraagd.