Wij zijn actief op Facebook, Instagram, WhatsApp, LinkedIn, X, YouTube en TikTok! We hopen via onze socials sámen dichtbij onze missie te blijven: kinderen beschermen, opstaan voor recht en Jezus volgen in de zorg voor de armen. Wil jij die missie scherp in het vizier houden, dan kunnen onze social kanalen je daar misschien bij helpen. Volg ons en blijf geraakt. Zie het als reminders: Jezus heeft mij nodig in Zijn Koninkrijk om voor anderen te zorgen.

Wil jij ons op één of meerdere van onze socials volgen, blijf dan lezen om er achter te komen welke van onze social media kanalen het beste bij je past.

Een voorbeeld van het Instagram-account van Compassion Nederland.


Instagram

Op Instagram kun je ons volgen voor hoopvolle verhalen, interessante infographics, en korte videos. Ook beantwoorden we regelmatig je vragen op de stories.

Een voorbeeld van het Facebook-account van Compassion Nederland.


Facebook

Als je ons op Facebook volgt ben je goed op de hoogte van hoe wij te werk gaan. Op Facebook delen we ook zo nu en dan een weggeefactie, dus houd ons goed in de gaten!

Een voorbeeld van het Threads-account van Compassion Nederland.


Threads

Op Threads lees je overzichtelijk onze updates en informatieve berichten.

Een voorbeeld van het LinkedIn-account van Compassion Nederland.


LinkedIn

Op LinkedIn delen we onze zakelijke berichten, en moedigen we andere bedrijven aan om zich ook in te zetten voor kinderen in armoede.

Een voorbeeld van het WhatsApp-account van Compassion Nederland.


WhatsApp

Op WhatsApp kun je met ons chatten. Heb je een vraag en bel of mail je liever niet? Stuur ons een appje en wij proberen je zo snel mogelijk te helpen.

Een voorbeeld van het WhatsApp-kanaal van Compassion Nederland.


WhatsApp-kanaal

Ook hebben we sinds kort een WhatsApp-kanaal. Hier lees je het laatste nieuws en plaatsen we onze blogs.

Een voorbeeld van het TikTok-account van Compassion Nederland.


TikTok

Op TikTok delen we korte video’s van verhalen uit de landen waar we werken, interviews met ambassadeurs en artiesten, Q&A’s… etc. Super leuk als je ons volgt!

Een voorbeeld van een tweet van Compassion op het platform X.


X

Houd je liever van kort en krachtig? Volg ons dan op het platform X.

Een voorbeeld van het YouTube-account van Compassion Nederland.


YouTube

Op ons YouTube-kanaal uploaden we verschillende videos: updates over de landen waarin we werken, krachtige verhalen, en mooie interviews. Abonneer je dus snel op ons kanaal.

Een voorbeeld van de maandelijkse nieuwsbrief van Compassion Nederland.


Nieuwsbrief

Is social media toch niets voor jou? We hebben ook een nieuwsbrief! Na aanmelding ontvang je eens per kwartaal het laatste nieuws over Compassion en de landen waar we werken. Ben je sponsor? Dan ontvang je maandelijks onze sponsormail met bijvoorbeeld informatie over het contact met jouw sponsorkind en wat hij of zij leert in het project.