Drie meisjes staan arm in arm op een rij in hun schooluniform.

Hoe gaat het ‘omarmen’ in zijn werk?

Via het formulier op deze webpagina kun je je interesse kenbaar maken voor een van de onderstaande projecten. Wij nemen dan contact met je op en sturen je alle informatie rondom het door jou gekozen project.

Vervolgens vragen we je om een intentieverklaring te tekenen, waarin je met ons de afspraak maakt het benodigde bedrag binnen een jaar over te maken (direct of in een kortere periode is natuurlijk ook mogelijk). Na het ondertekenen staat het project op jouw naam en is het niet langer voor anderen beschikbaar. Afhankelijk van het project ontvang je een eindrapportage (en mogelijk een tussenrapportage) om je op de hoogte te houden van de status van je project. Vanuit Compassion krijg je een vast contactpersoon om je te faciliteren en met je mee te denken. Indien gewenst kunnen we je in contact brengen met anderen die een soortgelijk project omarmen om tips uit te wisselen.

Hoe ziet het omarmen van een project eruit?

Wil je een beter beeld krijgen bij wat je kunt verwachten als je een project omarmt? In deze video vertelt Cleo van Compassion wat het inhoudt om de keuze te maken om een jaar lang geld in te zamelen voor een project.

Omarm een project

Heb je interesse om een project te omarmen? Tof!
Bekijk hier welke projecten er beschikbaar zijn.

Hoe hebben anderen dit gedaan?

In de onderstaande video’s zie je hoe anderen het omarmen van een project ervaren hebben en hoe zij geld hebben ingezameld voor hun gekozen project.

Opleiding tot bromfietsmonteur in Indonesië

Extra taalonderwijs voor jongeren in Brazilië