‘Zing voor de Heer en prijs Hem. Vertel elke dag over zijn redding.’ Psalm 96:2

Muziek maken is een geweldige, Bijbelse manier om God te prijzen én te vertellen over zijn redding. Verschillende Nederlandse artiesten zijn als ambassadeur betrokken bij onze missie: kinderen bevrijden uit armoede in Jezus’ naam. Zij delen graag het verhaal van gerechtigheid en hoop in jouw kerk, door hiervan te spreken en te zingen.

Artiest-ambassadeur Jafeth Bekx, InSalvation.

“Ik ben zwaar onder de indruk van wat God doet door het werk van Compassion heen. Dat wil ik niet voor mezelf houden, maar dit wil ik graag delen met jou.”

Jafeth Bekx, InSalvation
Artiest-ambassadeur Jafeth Bekx, InSalvation.

“Ik ben zwaar onder de indruk van wat God doet door het werk van Compassion heen. Dat wil ik niet voor mezelf houden, maar dit wil ik graag delen met jou.”

Jafeth Bekx, InSalvation

Boek een artiest voor in jouw kerk

Tien artiestambassadeurs staan dit jaar klaar om hun muziek én verhalen in jouw kerk te laten klinken. Ze geven de eredienst, praisedienst, jeugdavond of samenkomst extra inhoud. Nodig nu een artiest uit! Vind je het lastig te bepalen wie het beste bij jouw gemeente aansluit? We denken graag met je mee. Je vindt het overzicht met alle artiesten hier.Laat hoop klinken
in jouw kerk en
boek een artiest

Boek nu  
Muziek verbindt, daar en hier!

“Iedere keer als we samen zongen, zij in het Spaans en wij in het Engels, werden we één koor, tot eer van God. Levens worden veranderd, kinderen krijgen een toekomst. We willen dit zó graag met iedereen delen!” Acht dagen waren Gilbert en zijn vrouw Sharon op bezoek in El Salvador, samen met andere artiestambassadeurs van Compassion. De reis is voor Gilbert een extra aansporing in zijn werk als ambassadeur. “Ik geloof dat het goed is voor kerken hier in Nederland om na te denken over wat we kunnen doen dichtbij én ver weg. Gerechtigheid heeft Gods hart en wij laten Gods hart zien door op te staan voor gerechtigheid.”

Gilbert en Sharon Thera met hun sponsorkind Astrid.
 

Spread the word!

Deel deze pagina met jouw kerk door op één van de knoppen hieronder te klikken.


Liever een mailtje?

Je kunt de pagina ook doorsturen naar bijvoorbeeld de voorganger of (jeugd)ouderling van je kerk.
Klik hier voor een voorbeeldmail.

Veel gestelde vragen

 • Bij welke gelegenheid kan ik een artiest inzetten?

  Je kan bijvoorbeeld denken aan gelegenheden zoals een eredienst, praisedienst, jongerenavond of een andere bijeenkomst. Wij komen graag langs!

 • Hoe ziet een dienst met Compassion eruit?

  Elke artiestambassadeur heeft een eigen talent en elke kerk heeft zijn eigen manier van het houden van een dienst. Om hier samen een weg in te vinden, gaan we graag met je in gesprek rondom de invulling van de dienst.

  Veel artiesten kunnen de aanbidding tijdens de dienst verzorgen, maar zijn ook bereid om inhoudelijk een stuk bij te dragen aan de dienst.

 • Hoeveel kost het om een artiest uit te nodigen?

  In de meeste gevallen kost het je niets! Als Compassion vertellen we graag zoveel mogelijk mensen over gerechtigheid en wat we hier samen aan kunnen doen. Om dit te bereiken willen we graag de artiest-ambassadeurs gratis langs laten komen bij jouw kerk/gemeente.

 • Wanneer kan ik een dienst met de artiest plannen?

  We komen graag het hele jaar door langs bij jou in de gemeente, maar er is vast een moment waarop het jou het beste uitkomt. Laat het ons vooral weten en we gaan graag met jou op zoek naar het meest geschikte moment voor zowel jouw gemeente als de artiest.

 • Wat kan ik met mijn kerk nog meer doen voor Compassion?

  Wat goed om te horen dat je in je kerk wat wilt doen met Compassion. We werken nauw samen met verschillende kerken in Nederland en Vlaanderen om vorm te geven aan onze missie: Kinderen bevrijden uit armoede in Jezus’ naam. Er zijn, naast het uitnodigen van een artiest, veel verschillende mogelijkheden waarop jij met jouw kerk ook hieraan kan bijdragen. Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van een themadienst, het (gratis) uitnodigen van een van onze sprekers of het houden van een collecte.