Een Ugandees meisje zit voor haar huis.

Samen kunnen we de wereld veranderen

We zien het woord ‘armoede’ en we worden ontmoedigd. We zien alleen statistieken: 1,3 miljoen mensen gevangen in een oneindige cirkel van armoede. Maar deze statistieken hebben gezichten. Wij als Kerk hebben de verantwoordelijkheid om er iets aan te doen.

Hillsong heeft een gedurfde missie. We zijn met Compassion een unieke samenwerking aangegaan, om samen armoede uit West-Uganda te bannen. Compassion werkt alleen via lokale kerken en verandert het leven van kinderen door ze aan een individuele sponsor te koppelen. Sinds 2002 sponsoren we wereldwijd al meer dan 100.000 kinderen via onze kerk, netwerk en conferenties. Waarvan meer dan 20.000 in Uganda.

Het werkt. De getuigenissen zijn echt ongelooflijk. Kinderen leren Christus kennen, ze ontwikkelen zich goed en ze worden steeds gezonder. Kinderen studeren af met levende dromen in hun hart en een duidelijke visie voor hun toekomst.

Doe ook mee door nog vandaag een kind te sponsoren in een van de projecten die Hillsong steunt. Als we allemaal ons steentje bijdragen, kunnen we de wereld veranderen.

Sponsor nu een kind in Uganda