In augustus 2019 is een groep ambassadeurs naar Kenia gereisd en hebben het project in Mogor bezocht. Daar is kennis gemaakt met de medewerkers, leiders van de kerk, de vrijwilligers en leraren van het project. Een aantal kinderen zijn thuis bezocht en er was op zaterdag een fundag.


We gaan door!
De komende twee jaar blijven we als ambassadeurs betrokken bij dit project. We volgen wat er gebeurt en houden de groei van het project in de gaten. Voordat er meer kinderen ingeschreven kunnen worden bij het project, moet er eerst geïnvesteerd worden in een aantal zaken. Je kan hierbij denken aan voorziening van schoon water, klaslokalen en andere faciliteiten. Hier zetten we ons nu voor in.

In de video hiernaast een impressie van het bezoek dat de ambassadeurs brachten aan het project in Kenia.


Hoe werkt het?

Bedenk een actie die bij je past, zoals taarten bakken, klussen of spullen verkopen via Marktplaats. Doneer je ingezamelde bedrag via deze webpagina. Bedenk dat alle kleine beetjes helpen! Doneren zonder actie mag natuurlijk ook.

Kindsponsoring
Op dit moment gaan 150 kinderen naar het project en hebben 123 kinderen een sponsor gevonden. 58 van deze sponsors komen uit Nederland. Wil je een kindje uit dit project sponsoren, mail dan naar ambassadeurs@compassion.nl


Ambassadeursreis Kenia 2021
We willen in augustus 2021 (ca. 12-21 aug) weer op reis gaan naar Mogor. Heb je interesse? Laat het ons weten! Dan nemen wij contact met je op zodra er nieuws is. 

Eerst schoon water
Er is €25.000,- nodig om voor dit project schoon drinkwater te realiseren. Wanneer er schoon drinkwater beschikbaar is, kan ook de lokale gemeenschap hier gebruik van maken. 

Eerst richten we ons op het realiseren van schoon drinkwater, daarna gaan we kijken wat we kunnen betekenen voor de klaslokalen die nodig zijn. 

Doneer nu

en steun het project in Kenia

Zelf geld overmaken?
Rekeningnummer NL 91 INGB 000 000 32 32 
t.n.v. Compassion o.v.v. “Kenia STMTKE"