Vacatures vrijwilligerswerk


Ambassadeur Webshopbeheerder

Wij zoeken een ambassadeur die ons vanuit huis zou willen assisteren met het beheren van de webshop. Het gaat hierbij om ongeveer een dagdeel per week.

Het team
De webshop van Compassion is een jaar geleden opgezet en groeit sindsdien gestaag. Hier zouden we goed je hulp bij kunnen gebruiken! In deze functie werk je nauw samen met een collega die jouw aanspreekpunt zal zijn. Zowel het inwerktraject als de werkzaamheden kunnen vanuit huis gedaan worden.

De werkzaamheden

Het beheren van de webshop bestaat onder andere uit:

  • Het toevoegen van nieuwe producten in de webshop
  • Het verwerken van kortingscodes
  • De voorraden (digitaal) bijwerken en controleren en eventueel producten bijbestellen
  • Fotomateriaal beheren (begeleiden van het proces rondom productfotografie)
  • Aanbiedingen erin zetten
  • Om goed contact te houden met het team is het wenselijk om eens in de 2 weken een online overleg door middel van Microsoft Teams bij te wonen.

Voor deze vacature zoeken we bij voorkeur iemand die:

  • Ervaring heeft met online webshops
  • Kennis heeft van Wordpress en Woocommerce


Voor deze vacature zoeken we een ambassadeur die de intentie heeft om minimaal 6 maanden betrokken te blijven.

Reageer via ambassadeurs@compassion.nl

Ambassadeur Facilitair (klustalent)

Wij zoeken een ambassadeur die twee rechterhanden heeft en op structurele basis en bij voorkeur voor langere tijd wil klussen op ons kantoor.

De werkzaamheden
De werkzaamheden zijn afwisselend en hebben betrekking op het gebouwbeheer en inrichting. Afhankelijk van de werkzaamheden die je wilt doen en waar je goed in bent, kijken we graag samen met jou wat er mogelijk is! Voor materiaal en gereedschap wordt gezorgd.

Deze functie betreft geen minimaal dagdeel per week. We horen graag hoeveel ruimte je in je agenda hebt om op vrijwillige basis het facilitaire team te kunnen ondersteunen.

Lijkt het je leuk om de handen uit de mouwen te steken? Stuur een e-mail naar ambassadeurs@compassion.nl Ambassadeur Tuinonderhoud

Wij zoeken een ambassadeur die het leuk vinden om af en toe te helpen om op het perceel van het Compassionkantoor het groen te onderhouden. Denk hierbij aan de tuin aan de voorkant van het pand en de struiken en bomen rondom het binnenplein en parkeerplaats.

De werkzaamheden
Het is niet noodzakelijk om ervaring te hebben met tuinonderhoud, al is het natuurlijk wel heel handig! Vaste dagen/dagdelen zijn ook niet nodig. We horen graag hoeveel ruimte je in je agenda hebt om op vrijwillige basis hierbij te kunnen ondersteunen.

Lijkt het je leuk om de handen uit de mouwen te steken? Stuur een e-mail naar ambassadeurs@compassion.nl

Contact


Zit er geen passende vacature voor je tussen, maar wil je ons wel helpen op ons kantoor in Apeldoorn? Neem gerust contact op, dan bekijken we de mogelijkheden.

 

Cleo Veldkamp & Harriƫt Hofsink
  ambassadeurs@compassion.nl