Vacatures vrijwilligerswerk


Ambassadeur Tuinonderhoud

Wij zoeken een ambassadeur die het leuk vinden om af en toe te helpen om op het perceel van het Compassionkantoor het groen te onderhouden. Denk hierbij aan de tuin aan de voorkant van het pand en de struiken en bomen rondom het binnenplein en parkeerplaats.

De werkzaamheden
Het is niet noodzakelijk om ervaring te hebben met tuinonderhoud, al is het natuurlijk wel heel handig! Vaste dagen/dagdelen zijn ook niet nodig. We horen graag hoeveel ruimte je in je agenda hebt om op vrijwillige basis hierbij te kunnen ondersteunen.

Lijkt het je leuk om de handen uit de mouwen te steken? Stuur een e-mail naar ambassadeurs@compassion.nl

 

 

Ambassadeur Facilitair (klustalent)

Wij zoeken een ambassadeur die twee rechterhanden heeft en op structurele basis en bij voorkeur voor langere tijd wil klussen op ons kantoor.

De werkzaamheden
De werkzaamheden zijn afwisselend en hebben betrekking op het gebouwbeheer en inrichting. Afhankelijk van de werkzaamheden die je wilt doen en waar je goed in bent, kijken we graag samen met jou wat er mogelijk is! Voor materiaal en gereedschap wordt gezorgd.

Deze functie betreft geen minimaal dagdeel per week. We horen graag hoeveel ruimte je in je agenda hebt om op vrijwillige basis het facilitaire team te kunnen ondersteunen.

Lijkt het je leuk om de handen uit de mouwen te steken? Stuur een e-mail naar ambassadeurs@compassion.nl 

Ambassadeur Finance

Wij zoeken een ambassadeur die het Finance team kan ondersteunen (bij voorkeur op woensdag en/of donderdag).

Het team
Het team van Finance bestaat uit 4 medewerkers en 2 ambassadeurs. Iedere medewerker binnen dit team is verantwoordelijk voor zijn/haar eigen deelgebied. Enkele deelgebieden zijn: inkoop, betalingen, giftenverwerking, salarisverwerking en HR.

De werkzaamheden

Als ambassadeur zal je dit team ondersteunen. Jij zult je voornamelijk bezighouden met het verwerken van giften. Incidenteel is het mogelijk dat jouw hulp gewenst is bij andere werkzaamheden, zoals het invoeren van machtigingskaarten.

We zijn op zoek naar een ambassadeur die de intentie heeft om minimaal 2 maanden betrokken te blijven. Affiniteit met IT en financiële software is een pré.

Reageer via ambassadeurs@compassion.nl

Contact

Zit er geen passende vacature voor je tussen, maar wil je ons wel helpen op ons kantoor in Apeldoorn? Neem gerust contact op, dan bekijken we de mogelijkheden.

 

Cleo Veldkamp & Harriët Hofsink
  ambassadeurs@compassion.nl