Je bent op woensdagavond 11 maart welkom op deze bijzondere inspiratie-avond voor Compassion ambassadeurs op ons kantoor in Apeldoorn. Deze avond is gericht op Mogor, Kenia. Tijdens deze avond zal voormalig sponsorkind Silas uit Nairobi, Kenia zijn verhaal vertellen. Naast de komst van Silas gaan we meer vertellen over het project in Mogor dat door fondsenwerving een jaar geleden is gestart. We delen verhalen over kinderen, ouders en de medewerkers. Er is gelegenheid om vragen te stellen aan Silas over het werk van Compassion. We hopen dat je er bij bent!

Praktische informatie

 • Inspiratieavond voor alle Compassion-ambassadeurs
 • Woensdag 11 maart
 • Welkom vanaf 19:00 uur
 • Programma is van 19:30 uur - 21:30 uur
 • Met getuigenis van Silas Irungu
 • Neem gerust iemand mee!

 • Locatie
  Kantoor Compassion Nederland
  Zwaansprengweg 20
  7332 BE ApeldoornSilas Irungu is opgegroeid in Mathare, één van de grootste sloppenwijken van Nairobi, Kenia. In 1993 werd Silas gesponsord door een echtpaar uit Amerika. Zij bleven hem sponsoren toen hij naar de universiteit ging, als eerste uit zijn familie. In 2007 haalde hij zijn 'Bachelor of Science'. Op de inspiratieavond vertelt hij zijn indrukwekkende verhaal.

Inschrijfformulier

Compassion gaat bewust en verantwoordelijk met je persoonsgegevens om. We verzamelen en verwerken alleen gegevens die nodig zijn om onze missie uit te voeren en onze service te verbeteren. We beschermen je gegevens, zullen ze nooit verkopen en delen ze nooit met derden zonder een juridische verwerkersovereenkomst. Ook kun je je altijd afmelden en op ieder moment gebruik maken van je wettelijk toegekende rechten. Dat is de korte en bondige versie van onze privacy verklaring. Via deze link kun je lezen hoe Compassion precies met je persoonsgegevens en privacy omgaat.


* Verplichte velden