Op 12 maart organiseert Compassion een avond om dieper in te gaan op het belang van gebed. Onze collega’s in de veldlanden, sponsorkinderen en hun families zitten vaak in lastige situaties waarbij ons gebed uitkomst kan geven.
Deze avond is voor ons ook een leuke kick-off om van start te gaan met een nieuwe vorm om gebedspunten onder de aandacht te brengen.  Zit je er over te denken om je aan te melden als gebedsambassadeur of wil je hier meer over weten? Voel je dan meer dan welkom om deze avond bij te wonen en al je vragen te stellen.
We zien er naar uit je te ontmoeten!

Programma

 • 19:00 uur 
  Inloop
 • 19:30 uur
  Starten - Introductie door Cleo Veldkamp
 • 19:45 uur
  De kracht van gebed door Tiemen Westerduin
 • 20:30 uur
  Hoe nu verder?
 • 21:00 - 21:30 uur
  Napraten en naar huis

 • Locatie
  Compassion Nederland
  Zwaansprengweg 20
  7332 BE Apeldoorn

  Na deze avond zul je een mailtje ontvangen met de vraag of je gebedsambassadeur wilt worden.Inschrijfformulier

Compassion gaat bewust en verantwoordelijk met je persoonsgegevens om. We verzamelen en verwerken alleen gegevens die nodig zijn om onze missie uit te voeren en onze service te verbeteren. We beschermen je gegevens, zullen ze nooit verkopen en delen ze nooit met derden zonder een juridische verwerkersovereenkomst. Ook kun je je altijd afmelden en op ieder moment gebruik maken van je wettelijk toegekende rechten. Dat is de korte en bondige versie van onze privacy verklaring. Via deze link kun je lezen hoe Compassion precies met je persoonsgegevens en privacy omgaat.


* Verplichte velden