Ga jij mee op reis in oktober 2020? We reizen met een groep ambassadeurs af naar Togo om mensen in armoede te ontmoeten en bemoedigen. We bezoeken plekken waar gebrokenheid heerst en waar de kracht van de lokale kerk zichtbaar wordt. We maken op dieper niveau kennis maken met het werk van Compassion en verdiepen in het thema ‘Child Protection’.

Deze bijzondere ambassadeursreis kent een mooi en gevarieerd programma. Je maakt kennis met kinderen en ouders die in armoede leven en leert over hun dagelijkse uitdagingen. We gaan naar plekken waar je oog in oog komt te staan met de kwetsbaarheid en gebrokenheid van het leven. Maar je zult ook de prachtige kanten van dit land en haar inwoners gaan ervaren. Je leert hoe je kan uitdelen, maar ook mag ontvangen. En natuurlijk zal er tijd zijn voor ontspanning en het beter leren kennen van elkaar. Deze reis zet je hart voor gerechtigheid nog meer in vuur en vlam.

Wil jij je liefde voor kinderen in armoede praktisch maken, andere ambassadeurs uit Togo bemoedigen en een projectdag meemaken? Met deze reis verdiepen we ons grondig in het thema ‘Child Protection’ en zo leren over wat Compassion doet om kinderen te beschermen. Na deze reis kun jij anderen nog beter vertellen waarom je ambassadeur bent. Ga je met ons mee?

Benieuwd naar de reis? Check de video van de ambassadeursreis Kenia 2019.


Reisinformatie

Datum: 2 - 11 oktober 2020
Kosten: €2.250
Te betalen voorschot: €300,-
Informatie & voorbereiding

Op donderdag 13 februari 2020 vindt er een informatieavond plaats op ons kantoor (Zwaansprengweg 20, Apeldoorn). Je bent welkom vanaf 19.00 uur en om 19.30 uur starten we. Benieuwd naar de reis? Kom naar deze avond. Stuur je aanmelding naar ambassadeurs@compassion.nl.

Ontmoeten

Sponsor jij een kind in Togo? Dan kun je hem/haar tijdens deze reis ontmoeten op de fundag. Sponsor je (nog) geen kind hier? Het is mogelijk om een kind te sponsoren in de projecten die we gaan bezoeken. Stuur dan een mailtje naar ambassadeurs@compassion.nl. Natuurlijk kun je ook je ouders, ooms, tantes, vrienden of buren enthousiasmeren om voor €33,- per maand naast een kind in Togo te gaan staan en sponsor te worden.