Gratis leren armbandje

Als deelnemer van de Muskathlon kan jij gratis een leren armbandje bestellen met de tekst 'Splagchnizomai'. Een Grieks woord dat in onze taal betekent: met innerlijke ontferming bewogen, barmhartig, tot in je binnenste geraakt. In het Engels wordt het woord vertaald met Compassion. Het is een prachtig en diep woord.

Materialen


Veelgestelde vragen


Fondsenwerven

Kan ik meteen aan de slag?

Ja! Na aanmelding voor de Muskathlon maakt de 4e Musketier een persoonlijke wervingspagina voor je aan op www.muskathlon.nl. Op deze pagina kunnen jouw vrienden en familie een gift geven. Ook zijn er kinderen zichtbaar voor wie je een sponsor kunt zoeken.

Via e-mail ontvang je van de 4e Musketier je inloggegevens, zodat je kan zien wie je sponsort.  

Hoe kan ik het geld (laten) overmaken?

Dat kan op 2 manieren. Als iemand een gift geeft op jouw persoonlijke wervingspagina op www.muskathlon.nl, dan is de gift meteen te zien op je teller.

Je kunt ook machtigingsflyers aanvragen. Dat kan hier. Het is slim om deze machtigingsflyers te gebruiken als je bijvoorbeeld een dienst of evenement organiseert. De ingevulde machtigingsflyers moet je opsturen naar de 4e Musketier: Capitool 42, 7521 PL Enschede.

Het kan tot 3 weken duren voordat de bedragen zijn toegevoegd aan je teller.

Tellen kindsponsors ook mee binnen het wervingsdoel van €10.000?

Ja! Elke kindsponsor die jij werft telt voor €1.000 op je teller. Het is belangrijk dat degene die een kind gaat sponsoren je persoonlijke Muskathlon-code hierbij vermeldt. Zo weten wij dat dit kind voor jouw Muskathlon telt.

Kindsponsoring kost €33 per maand.

Hoe kan iemand een kind op mijn naam sponsoren?

Dat kan op 2 manieren: offline en online.

Offline: Je kunt op deze pagina fysieke informatiepakketjes van kinderen aanvragen. Voor deze kinderen kun je een sponsor zoeken. Gebruik je andere pakketjes, dan is het belangrijk dat jouw persoonlijke Muskathlon-code of Muskathlon+naam erop staat, zodat we weten dat het gesponsorde kind voor jouw Muskathlon telt.

Online: Op jouw persoonlijke wervingspagina op Muskathlon.nl staan de foto's van 2 kinderen. Gaat iemand een van deze 2 kinderen sponsoren via jouw pagina, dan krijgen wij automatisch door dat dit voor je Muskathlon telt. Gaat iemand rechtstreeks een kind sponsoren via compassion.nl, dan is het belangrijk dat hij/zij je persoonlijke Muskathlon-code of Muskathlon+naam vermeldt in het opmerkingenveld op de 3e pagina van het invulformulier.

Als iemand op jouw naam een kind sponsort, kan het 3 weken duren voordat het te zien is in het overzicht.

Hoe weet ik dat iemand op mijn naam een kind sponsort?

Als deelnemer heb je een persoonlijke wervingspagina op Muskathlon.nl. Wanneer je inlogt op deze website, met de gegevens die je via mail van de 4e Musketier hebt gekregen, vind je daar een overzicht van jouw sponsoringen. Hier staan zowel de geldbedragen als de gesponsorde kinderen.

Als iemand op jouw naam een kind sponsort, kan het 3 weken duren voordat het te zien is in het overzicht.

Waar vind ik materialen die ik kan gebruiken?

In de downloadsectie hierboven vind je alle materialen en tips die je kunt gebruiken in je fondswerving. Je kunt ze downloaden of de links gebruiken.

Je kunt ook materialen aanvragen die we naar je opsturen, zoals machtigingskaarten, brochures en magazines. Dat kan hier.

Reiszaken

VOG (Verklaring Omtrent Gedrag)

Binnen Compassion vinden we het belangrijk dat kinderen beschermd worden. We vragen daarom van alle deelnemers aan de Muskathlon en Compassion-reizen een Verklaring Omtrent Gedrag. Je VOG is bij ons vier jaar geldig.

Een aantal maanden voor je Muskathlon ontvang je van ons een digitaal aanvraagformulier waarmee jij je VOG kan aanvragen. Deze kun je met je DigID en een iDeal-betaling zelf afhandelen.

Hoe kan ik mijn fiets vervoeren?

Het is belangrijk dat je je fiets veilig en beschermd vervoert. Deze informatie vind je op je deelnemerspagina op de website van de Muskathlon.

Hoe regel ik mijn visum en inentingen?

De 4e Musketier regelt jouw visum, nadat je je definitief hebt aangemeld voor de Muskathlon.
De inentingen moet je zelf regelen, in overleg met een instantie als de GGD of de TravelClinic.

In de downloadsectie hierboven vind je een document met visuminformatie en wat je aan inentingen kunt verwachten. Neem dat document goed door, maar laat altijd alles checken door een officiële instantie (want de situatie en regels veranderen soms).

Wat is het exacte reisprogramma?

Enkele weken voor je reis ontvang je van de 4e Musketier een boekje met het dagelijkse programma. Je bent meer dan een week op reis. In de dagen voordat je de Muskathlon gaat doen, bezoek je Compassion-projecten, kom je in aanraking met armoede, ontmoet je sponsorkinderen en hun gezinnen (huisbezoeken) en zien we een deel van het land. Zodra het exacte reisschema bekend is, plaatsen we dat op deze webpagina.

Is er medische behandeling tijdens de Muskathlon?

Ja, er is goede medische begeleiding tijdens de Muskathlon, zodat je verantwoord kunt sporten.

Het zien van de kinderen waar je het allemaal voor hebt gedaan, maakt alles meer dan waard. Alle moeite voor fondsenwerving en training werd weggevaagd en ik rende met en voor hen. Gods grote kleine meesterwerken. Je gaat met een overload aan liefde terug naar huis. - Jenny, deelnemer 2017

Agenda

Contact

Heb jij nu een vraag over de Muskathlon? Bel Annemiek of Arjen! 055 599 4422.
Of stuur een WhatsApp naar
06 40 33 53 68.

Je kan ook chatten via de knop rechtsonder.