Online toegang

Via je persoonlijke account op MyCompassion heb je altijd en overal online toegang tot informatie over jouw sponsorkind(eren). Je vindt er onder andere de gegevens van je sponsorkind, de briefwisseling, de nieuwste foto van je sponsorkind en leuke weetjes. Bovendien kun je makkelijk een adreswijziging doorgeven en voegen we de komende tijd meer functionaliteit toe om je eigen gegevens makkelijk aan te passen. Ook maken we binnenkort je Compassion financiƫn zichtbaar. Makkelijk als je volgend jaar belastingaangifte moet doen.

Wow, dit ziet er heel mooi en overzichtelijk uit, ook met recente brieven.

Sponsor

Duurzaam

Naast alle voordelen voor jou als sponsor in het contact met je sponsorkind is er nog voordeel. Met MyCompassion is alles nu digitaal beschikbaar, er komt geen papier meer aan te pas. Heel duurzaam dus voor ons en voor jou. Ook worden hierdoor onze verzendkosten flink lager en dat is natuurlijk mooi voor onze missie: kinderen bevrijden van armoede in Jezus’ naam. Wil je toch graag de brieven van je sponsorkind per post blijven ontvangen? Dan kun je binnenkort in MyCompassion heel makkelijk je voorkeur aangeven.

“Sinds ik digitaal kan inloggen, raak ik de map niet meer aan.”

Sponsor

Account aanmaken

Veel sponsors hebben inmiddels een account aangemaakt en zijn positief over MyCompassion. Het is makkelijk in gebruik en maakt het sponsoren overzichtelijk.  Inloggen op jouw account gaat makkelijk met je e-mailadres en wachtwoord.