Videoboodschappen uit Azië


Hoe is de situatie rondom COVID-19 in het land waar jouw sponsorkind woont?
Het kan zijn dat je al lang geen post van je sponsorkind hebt gekregen en je nieuwsgierig bent hoe het met hem/haar gaat. In bijna alle veldlanden is de lock down nog steeds van kracht. Projecten zijn gesloten en brieven kunnen daardoor niet geschreven en verstuurd worden. Daarom laten de Compassion landendirecteuren in een persoonlijke video weten hoe de situatie is in het landen waar we werken en jouw sponsorkind woont.

Hieronder vind je de video's uit de regio Azië. Let op: Deze video's zijn vier tot acht weken geleden opgenomen. Het kan zijn dat sommige informatie achterhaald is. 
Sponsor je ook een kind in een ander continent? Deze video's vind je hier:

Afrika
Midden en Zuid-Amerika

Azië
Alle Compassion-projecten in Azië zijn vooralsnog gesloten en bieden beperkt activiteiten en ondersteuning aan. De projectmedewerkers werken grotendeels vanuit huis en communiceren met de sponsorkinderen digitaal via Zoom, Whatsapp, telefoon en videobellen. In Sri Lanka en Thailand is het ook mogelijk de sponsorkinderen thuis te bezoeken.

Alleen in Thailand worden de brieven aan sponsorkinderen normaal bezorgd, in alle andere veldlanden is dit proces vertraagd. 

"Omdat jullie ook geraakt zijn door deze pandemie, wil ik jullie graag bemoedigen met de tekst uit Romeinen 8:28 “We weten dat God alles ten goede zal gebruiken voor de mensen die van Hem houden en die Hij volgens zijn plan geroepen heeft”."Harry Wathittayakul, landendirecteur Thailand

Laatst gewijzigd: 1 september 2020