Meld je aan voor de Compassion-reis naar Brazilië


Hieronder kun je je aanmelden voor de Compassion-reis naar Brazilië.
Om je aanmelding definitief te maken, volstaat een aanbetaling van van € 300,-.
Klik hier om je aanbetaling direct online te doen.

Voor de ontmoeting met je sponsorkind(eren) worden kosten in rekening gebracht. Dit kan variëren van € 100,- tot € 450,- per kind.

Paspoortinformatie

Hotelkamer

Gegevens thuisblijvers

Medische achtergrond

Akkoordverklaring

Als je met ons op reis gaat vragen we van iedere reiziger een VOG, paspoort en medische gegevens om de reis zo goed en veilig mogelijk te organiseren. De partijen waarmee deze informatie kan worden gedeeld zijn het reisbureau, Compassion-collega’s in het land van bestemming en de autoriteiten, maar altijd alleen ten behoeve van de reis. We bewaren je paspoort en medische gegevens maximaal 2 maanden. Je VOG bewaren we 4 jaar.

Compassion gaat bewust en verantwoordelijk met je persoonsgegevens om. We verzamelen en verwerken alleen gegevens die nodig zijn om onze missie uit te voeren en onze service te verbeteren. We beschermen je gegevens, zullen ze nooit verkopen en delen ze nooit met derden zonder een juridische verwerkersovereenkomst. Ook kun je je altijd afmelden en op ieder moment gebruik maken van je wettelijk toegekende rechten. Dat is de korte en bondige versie van onze privacy verklaring. Via deze link kun je lezen hoe Compassion precies met je persoonsgegevens en privacy omgaat.


* Verplichte velden

Aanbetaling