Lees onderstaande werkomschrijving goed, volg de stappen, pak papier, schaar, lijm, stiften of kleurpotloden erbij en ga lekker aan de slag! 

1.

Pak een vel papier (A4-formaat) en vouw het staand in de breedte dubbel en knip dit doormidden. Zo heb je twee stroken die je aan elkaar plakt. Je kunt dit natuurlijk zolang maken als je zelf wilt door er meer A4-tjes aan toe te voegen.

2.

Vouw het papier als een accordeon op zodat je een rechthoek krijgt. Zorg dat je het zo gelijkmatig mogelijk opvouwt.

3.

Download het sjabloon van de twee halve poppetjes en print deze uit. Knip de poppetjes uit, en trek de poppetjes om op het gevouwen papier.

4.

Knip de poppetjes uit. Zorg dat bij het uitknippen de handen van de figuurtjes aan elkaar vast blijven zitten. Vouw het papier uit en voilà hier is jouw eigen gemaakte verjaardagsslinger!

5.

Je slinger kan best nog wat kleur en vrolijkheid gebruiken. Pak je stiften, wasco of kleurpotloden erbij en maak er een kleurrijke slinger van.

6.

Maak een foto van het resultaat en stuur dit via jouw MyCompassion account naar het kind dat je sponsort. Je maakt hem of haar helemaal blij! Als dat geen feest is?

Deze slinger is gemaakt door Juul (9 jaar).