Zig Websoftware is betrokken op de omgeving en wereld waarin zij staat. Zig Websoftware gelooft dat er met persoonlijke ontwikkeling van jonge mensen enorme stappen vooruit gezet kan worden. Daarom ondersteunt Zig Websoftware juist die projecten die gericht zijn op de ontwikkeling van kinderen.

Naast de ondersteuning van volleybal en jeugdvoetbal dichtbij, ondersteunt Zig Websoftware ook het werk van Compassion. Want er leven in de wereld meer dan 400 miljoen kinderen onder de armoedegrens. Dit betekent dat ze minder dan $ 2,15 per dag te besteden hebben. Daarnaast moeten 168 miljoen kinderen dagelijks meewerken voor de kost. Dit is onrechtvaardig en Compassion pakt dat aan! 

Zig Websoftware ondersteunt Compassion van harte hiermee. Zig Websoftware kiest ervoor om het geld dat normaal gesproken naar relatiegeschenken gaat, te doneren aan Compassion. Dit maakt in ieder geval voor 32 kinderen het verschil!

‘Ik heb met eigen ogen gezien hoe de organisatie Compassion het verschil maakt voor kinderen en studenten, daar kan je en wil je alleen maar aanwerken’, aldus Gerbert Kooij, directeur van Zig Websoftware.

Olaf van Dijk en Gerbert Kooij, directie Zig Websoftware

Zig Websoftware is sinds 2001 gespecialiseerd in digitale oplossingen voor woningcorporaties. Zekerheid, innovatie en gemak zijn daarbij belangrijke pijlers. Met onze innovatieve en geïntegreerde digitale oplossingen helpen we inmiddels zo’n 150 woningcorporaties om, zowel binnen de organisatie als met de huurders, nóg slimmer samen te werken. Samen met de woningcorporatie zetten we daarbij de klant centraal.

Onze ruim 60 medewerkers ondersteunen woningcorporaties in alle webactiviteiten; van het ontwerpen en implementeren van websites, zelfserviceomgevingen en woonruimtebemiddelingssystemen tot het realiseren van een KlantContactCentrum en het adviseren over zoekmachineoptimalisatie.
www.zigwebsoftware.nl