Nobel vindt dat armoede een onrecht is dat niet zou moeten bestaan. Armoede ontneemt mensen niet alleen van hun eerste levensbehoeften maar ook van hoop en perspectief.Voor mensen die leven in extreme armoede is hulp van buitenaf vaak van essentieel belang. Nobel ziet het als zijn verantwoordelijkheid om te helpen en te investeren in mensen die leven in extreme armoede en nood.

De doelstelling van Nobel kringloopwarenhuis is om mensen te helpen die leven in armoede en nood. Dit doen ze door het doneren van zowel goederen als financiën. Hierbij werkt Nobel samen met verschillende organisaties waaronder Compassion.

Ook Nederland kent een grote groep mensen die leven in financieel moeilijke tijden. Voor deze mensen is een kringloopwinkel vaak een uitkomst. Ook op deze manier onderneemt Nobel tegen armoede.

Nobel kringloopwarenhuis is een winkel gevuld met tweedehands goederen. Met onze 1500m2 vloeroppervlak zijn wij gerust een warenhuis te noemen. Onze producten worden gesorteerd en gepresenteerd. Nobel kringloopwarenhuis is ruim opgezet dit zorgt ervoor dat u heerlijk kunt rondstruinen. De opbrengsten van het warenhuis worden geïnvesteerd in de doelstellingen van de stichting. www.nobelkringloopwarenhuis.nl