Niet iedereen in de wereld is zo rijk als wij in Nederland. Stromend water, een dak boven ons hoofd, eten, onderwijs en veel meer. Dat is een luxe die we vaak vergeten. Zoals wij als kinderen opgegroeid zijn zonder (financiële) zorgen, zo willen we met Multiply ook kinderen zorgeloos laten opgroeien.

Multiply sponsort per collega een kind bij Compassion, op die manier zijn we samenwerkend partner. Er wordt intern verwacht dat er eens in de zoveel tijd een briefwisseling plaatsvindt met het sponsorkind om ‘connected to reality’ te blijven en het kind te laten weten dat wij er voor ze zijn.

Bij Multiply hebben we een passie om anderen vanuit onze kennis te helpen in een snel veranderende wereld en hun doelstellingen samen te behalen. We helpen bedrijven en organisaties bij het besparen van kosten, halen extra omzet/conversies naar binnen, leveren toegevoegde waarde in de vorm van kennis en leren onze klanten en partners navigeren in een online wereld.

Wij zien onszelf als connectors. Met onze kennis over online marketing faciliteren we de boodschap van de klant, haar product en verhaal op elk denkbaar platform. Dit alles zodat onze partner de juiste luisteraars bereikt. Bij Multiply hebben we het liever over partners dan over klanten. Daarom delen we graag onze kennis in de vorm van trainingen of advies en werken we graag op een evenwichtige en transparante manier samen. We hebben eerlijkheid hoog in het vaandel staan en zien vertrouwen als een sleutelbegrip.

Multiply is jong, innovatief en in staat om snel te schakelen. Stuk voor stuk willen we presteren om voor de klant het beste resultaat te behalen. Wanneer je bij ons op kantoor bent kun je dat al terugzien in de felle strijd bij de tafeltennistafel (en tig andere dingen).

Onze kernwaarden zijn: Empatisch, eerlijk, vertrouwen, plezier en flexibel.
www.multiply.nl