Foto’s van kinderen aan de muur

Door anderen uit de armoede te trekken, maken wij ons werk niet alleen relevanter maar ook leuker.” Berend ervaart zijn verbondenheid met Compassion als zegen voor zichzelf en zijn medewerkers. “De verbinding met de wereld geeft je leven een veel breder perspectief.”

Lindenhoff betrekt het personeel sterk bij deze visie: voor elke medewerker die in dienst is, sponsoren Berend en zijn broer Willem een kind via Compassion. “In onze bedrijfskantine hangen aan de ene kant foto’s van onze medewerkers en aan de andere muur foto’s van alle sponsorkinderen. De medewerkers corresponderen met de kinderen en zijn zo erg betrokken bij Compassion.”

Koop een koe

Koop een koe is een initiatief van Boerderij Lindenhoff. Als je via de website een rundvleespakket van een koe koopt, gaat er een deel naar Compassion. Van de opbrengst krijgt een gezin in armoede een koe die een structurele inkomenstenbron voor het gezin vormt.

Al vier generaties is Boerderij Lindenhoff in handen van dezelfde familie. Al bijna honderd jaar is de boerderij een plek waar vlees, zuivel en groenten worden verbouwd, verwerkt en gedistribueerd. Hoewel ze met de tijd meegaan, wordt nog steeds vol passie gewerkt volgens dezelfde principes en worden inmiddels vele andere boeren, tuinders en producenten geambassadeerd van de mooiste producten uit Europa. De visie: ‘authentieke voeding’ bereikbaar maken.
www.lindenhoff.nl