Betrokken en verantwoordelijk. Voor de wereld om ons heen. Ver weg en dicht bij. Niet omdat het een trend is, maar omdat het in ons zit. Bij ons hoort. Al vanaf het ontstaan van Floreijn. Ver weg zijn wij betrokken bij sponsoring van kinderen en de opleiding van studenten. In Kenia zorgen wij ervoor dat jongeren een goede opleiding kunnen volgen. Niet alleen financieel, maar ook persoonlijk zijn wij hierbij betrokken. Wij hebben regelmatig contact met de studenten. Helpen hen verder.

Wij geloven dat armoede meer is dan alleen een tekort aan geld en middelen maar dat armoede een tekort aan hoop en uitzicht is. Met het aangaan van lange termijn sponsoring van vele kinderen (4 tot 18 jaar) in met name Kenia en Uganda, investeert Floreijn via Compassion in de levens van jongens en meisjes. Zij krijgen weer hoop en uitzicht op een betere toekomst. Zo ontstaat er daadwerkelijk een verandering in de situatie voor vele gezinnen.

Floreijn maakt pensioen-, zorg- en arbeidsongeschiktheidsregelingen verfrissend eenvoudig en zorgeloos voor ondernemingen in Nederland.

Floreijn beschermt binnen het vraagstuk duurzame inzetbaarheid van medewerkers de belangen van werkgevers op het gebied van pensioen-, zorg- en arbeidsongeschiktheidsregelingen. Op verfrissend eenvoudige manier. Zo verbindt Floreijn zich met haar klanten. Ze streven naar perfectie en zo verbeteren ze constant. In 2025 is Floreijn een gerenommeerd bedrijf waarmee ieder bedrijf zich associeert. Op gebied van vakkennis in combinatie met een persoonlijke en maatschappelijke betrokkenheid.

www.floreijn.nl