De visie van Dirk Jan Feenstra, eigenaar van Feenstra Vlees, is dat we niet alleen voor onszelf moeten zorgen, maar ook voor de armen in de wereld. Het hart van Dirk Jan ligt in het bijzonder in Afrika. Samen met zijn vrouw is hij twee keer in Afrika geweest. Daar zagen ze dat de mensen per dag leefden en in alles op God vertrouwden, ondanks hun armoede.

Feenstra Vlees besloot om voor elke werknemer in dienst een kind via Compassion te sponsoren. Hiermee hopen zij een voorbeeld te zijn voor andere ondernemers. Onder het motto: Samen staan we sterk! Dirk Jan: ‘Het uitgangspunt is om te helpen waar we helpen kunnen. Door financiële steun te bieden. Waardoor mensen die in armoede leven op eigen kracht hun situatie en hun toekomst kunnen verbeteren.’

De kernactiviteit van Feenstra Vlees is het veredelen van varkensvlees. Naast deze vleessoort is de verhandeling van rund- en kippenvlees en barbecue producten onderdeel van de bedrijfsactiviteiten. Door alle productie processen intern uit te voeren, in combinatie met de platte structuur van een familiebedrijf, staan wij garant voor een constante kwaliteit tegen een zo gunstig mogelijke prijs.
www.feenstravlees.nl