Van waarde zijn tegen een kleine moeite


‘Ons team heeft steeds meer hart gekregen voor het bevrijden van kinderen uit armoede’. Erik Nieuwenhuis is directeur van 12Build en met zijn bedrijf verbonden aan Compassion.

‘Het is bijzonder om met elkaar in te zien hoeveel je van waarde kan zijn tegen een relatief kleine moeite (schrijven) en bijdrage (geld). Het is natuurlijk zeer waardevol en gaaf om een bedrijf met elkaar op te bouwen en om geld te verdienen, maar hoe gaaf is het om vanuit dit succes kinderen te bevrijden van armoede en te storten op elkaars "emotionele bankrekening".'

Actiedag met alle medewerkers

Eén dag samen met collega's iets anders doen dan gewoonlijk. Eén dag vrijwilligerswerk. Eén dag bellen voor Compassion; alle medewerkers van 12Build werkten mee en samen zamelden ze €5150 in!

Deel deze video via:
Over 12Build


De missie van 12Build is het aan elkaar verbinden van professionals in de bouw en de onderlinge communicatie leuker en efficiënter maken van offerte tot en met uitvoering. De veranderende bouwwereld van vandaag en morgen heeft behoefte aan vertrouwen, inzet op expertise, betere samenwerking en minder faalkosten. 12Build gelooft dat het transparant maken van relevante selectiecriteria, vooral op kwaliteit, en makkelijke communicatie in de cloud de weg hier naar toe is.
www.12build.com