Draag bij aan concrete noodhulp | COVID-19


Als Compassion blijven we doen wat we altijd al doen: investeren in de ontwikkeling van kinderen in kwetsbare situaties. Dat vraagt tijdens een crisis als deze om noodhulp. Nu veel projecten gesloten zijn en ouders door een lockdown niet kunnen werken, liggen meer gevaren dan alleen het corona-virus op de loer. Geen inkomen betekent ook geen eten. Daarom voorziet Compassion in voedsel, hygiëne-producten en voorlichting om verspreiding van het virus te voorkomen.

Veel bedrijven zijn afgelopen maanden noodgedwongen anders gaan werken. Innovatie is een noodzaak geworden. Van sommige bedrijven vraagt deze periode van crisis veel. Nieuwe wegen zijn nodig, ook in onze projectlanden.

Om noodhulp te bieden aan 2 miljoen kinderen en hun gezinnen is extra financiering nodig. Als je als ondernemer die mogelijkheid hebt, hopen we van harte dat je hieraan wilt bijdragen!


Geef een gift

Maak je bijdrage over naar: NL91 INGB 0000 003232 o.v.v. Noodhulp zakelijk. Of doneer direct via onderstaande knop:

Wat gebeurt er met jouw gift?

Via de bestaande Compassion-projecten zijn we dicht bij de mensen die hulp hard nodig hebben. De projecten komen met innovatieve ideeën om hun gemeenschap de best mogelijke ondersteuning te bieden. Met de giften van bedrijven ondersteunen we een aantal van die specifieke initiatieven. Ben je al betrokken bij een Compassion-project? Dan kun je ook daar specifiek ondersteuning bieden. Neem daarvoor contact met ons op.

Voorbeelden van de impact van Compassion in crisistijd


Honduras
De grootmoeder van Ivis barst in tranen uit wanneer één van de Compassion-medewerkers een tas met boodschappen aflevert. Ze hadden geen eten meer en niemand om hulp aan te vragen.


Sri Lanka
In het naaiatelier waar vrouwen van het Moeder- en babyproject een inkomen genereren, worden nu mondkapjes gemaakt die gebruikt worden door de families van het Compassion-project.


Tanzania
Projectmedewerker Cyrus geeft aan de gezinnen van het project voorlichting over hygiëne. Ze leren onder andere om goed hun handen te wassen met de zeep die ze van het project ontvangen.

Meer weten over bijdragen als bedrijf? Neem contact met ons op!


Jan Groothuis
jgroothuis@compassion.nl
06-29089890


Renske van Silfhout
rvansilfhout@compassion.nl
06-40651943


Roy Vogelaar
rvogelaar@compassion.nl
06-16252422

***************************************

Ben je geen ondernemer, maar wil je wel een gift geven? Jouw hulp is hard nodig. Ga voor meer informatie en om te doneren naar onze noodfondspagina: