Annulering bustour 

 

Vanwege maatregelen tegen het coronavirus is het nog onbekend wanneer we weer een bustour kunnen organiseren. Zodra de volgende bustour bekend is, wordt de datum via deze pagina gecommuniceerd.

Ervaar ver weg, toch heel dichtbij

Rijkdom en armoede. Twee werelden die ver uit elkaar lijken te liggen. Compassion brengt deze werelden bij elkaar vanuit de overtuiging dat dit winst oplevert voor beide partijen. In een dynamische setting met andere leiders reis je een dag door Nederland en word je geïnspireerd op bijzondere en onverwachte plekken. Ga je eens met ons mee?

Deel deze video via:
Ik vraag me niet meer af hoe ik nog succesvoller kan worden, maar hoe ik meer van waarde kan zijn.

‘De zin ‘Een dag armoede ervaren en beleven’ triggerde mij tijdens een Compassion Leiderschapsseminar. Dus toen de bustour werd aankondiging met de zin ‘Armoede ervaren en in de ogen zien’, heb ik me direct aangemeld. Het maakte me nieuwsgierig. Kan dat in één dag?! In Nederland? Daar moest ik bij zijn!

Compassion heeft me verrast met het programma en de locaties. Het was een enerverende dag, waarop ik met een andere bril op naar armoede heb gekeken. Gezien heb wat mensen concreet doen in de strijd tegen armoede en onrecht. Dat zorgde in de bus voor geanimeerde en boeiende discussies met andere ondernemers.

Ik hoopte op inspiratie en die heb ik zeker gekregen. Een jaar na de bustour vraag ik me niet meer af hoe ik nog succesvoller kan worden, maar hoe ik meer van waarde kan zijn. Het heeft me ook geïnspireerd om iets te gaan doen en daarom vertrek ik eind mei naar Oeganda en neem ik deel aan de Muskathlon.’

Lubbert van den Heuvel, partner Xperit Group bv en deelnemer bustour