Wat gaan we doen?


Muskathlon@home. De naam zegt het al: Een Muskathlon dichtbij! Op zaterdag 29 augustus organiseert de Muskathlon voor het eerst een landelijk sport event in Nederland.

Op deze dag kun je fietsen, wandelen en hardlopen vanaf jouw eigen oprit om zoveel mogelijk geld op te halen voor kinderen in armoede. Voor de gezinnen die op dit moment het hardst worden geraakt door de gevolgen van de coronamaatregelen.

En het leuke is: iedereen kan meedoen! Of je nu 2 kilometer loopt, 10 kilometer fietst of een marathon rent. Je kunt in je eentje meedoen, met je gezin of met je vriendengroep... je mag het helemaal zelf bepalen!

Muskathlon@home

Met elkaar komen we in actie voor kinderen in extreme armoede. Zij worden ook nu weer het hardst geraakt. Sta jij ook voor hen op? Doe mee met de Muskathlon@home!

Deel deze video via:


Hoe doe ik mee?

  • Je meldt je aan op de website van de Muskathlon
  • Je geeft aan of je gaat fietsen, lopen of rennen
  • Je selecteert de afstand in kilometers
  • Je selecteert het land waar je geld voor op gaat halen
  • en hoeveel geld je van plan bent op te halen
  • Goed om te weten: Vind je een sponsor voor een kind in armoede? Dan staat dat garant voor 1.000 euro op jouw fondsenteller!

Hierna begint het avontuur! Je gaat trainen om op zaterdag 29 augustus zo fit mogelijk te kunnen starten. En nog belangrijker: Je gaat je inzetten om het geld bij elkaar te halen. Je kunt leuke acties bedenken en mensen vragen om te doneren.

 

 


Hoe meld ik me aan?

Wat wordt jouw uitdaging? Fietsen, rennen of wandelen?
Voor de kinderen in Filipijnen, Tanzania, Rwanda, Uganda, Ghana, Brazilië of Indonesië?

Aanmelden kan op de website van de Muskathlon.