Welke foto's stuur ik naar mijn sponsorkind?


Wist je dat niet alleen jouw brieven, maar ook foto's waardevol zijn voor je sponsorkind? Zo kom jij als sponsor nog dichterbij. En met een foto laat jij jouw kind weten: kijk, dit ben ik. En ik ben met jou verbonden. Wat zijn nou leuke foto's die je kunt sturen? We helpen je graag even op weg!

Natúúrlijk is het het allerleukst om je sponsorkind sowieso te laten weten wie jij bent. Stuur dus vooral foto's van jezelf en eventueel je gezin. Daarnaast kan het ook heel leuk zijn om andere foto's op te sturen. Bijvoorbeeld van de sneeuw! Afhankelijk van waar jouw sponsorkind woont, heeft hij of zij dat misschien nog nooit gezien.


Foto van jezelf met jouw sponsorkind
De Nederlandse Carla bezocht haar sponsorkind Ruth in Uganda en bracht een foto mee waarop zij en haar man stonden, met de foto van Ruth in hun handen. "Ze straalde van oor tot oor toen ze die zag," vertelde Carla. Uiteraard hoef jij je foto niet zelf te brengen, maar een foto van jou met je sponsorkind of van de plek waar de foto van je sponsorkind in je huis staat kan natuurlijk ook heel leuk zijn!


Meer ideeën
Er zijn een heleboel dingen anders in het land van jouw sponsorkind. Maak eens een foto van jouw kerk bijvoorbeeld. Schrijf je wel eens over je huisdier? Stuur gerust een mooi portretje mee! Maar ook een bezoekje aan het bos, het strand of een ander leuk tafereel zou je kunnen versturen.

Als jij je brief hebt geschreven, is het heel eenvoudig om foto's te uploaden. Die worden in het land van jouw sponsorkind geprint en ongetwijfeld gekoesterd. Wie weet krijgen ze een mooi plekje in zijn of haar huis!

Laat zien hoe blij je bent met een brief!

Waar staat de foto van je sponsorkind?

Hinkelen kan natuurlijk overal.

Heb jij een huisdier? Stel 'm voor!